2777
2789
سعیده جون یه شب درمیون اقدامتو داشته باش تهمک گزاری بعضی وقتا زودتر وبعضی وقتا ممکنه دیرتر بشه برای ...

عزیزاره منم دوره هام بعدزایمانم  یک ماه شدبعدتخمک گزاریم دقیقا ۱۱دوره شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باردارشدی؟

عزیزم دارو میخوری نرمال میشه اینکه نگرانی نداره خیلی ها کم کاری تیرویید دارن 

اره باردار شدم

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

.باران خوانده شد

۲.هدانا خوانده شد

۳ آرساام خوانده شد

۴مهرا

۵فرشته

۶نازی ۳۲۱

۷ماریا

۸زیبا

۹تنها

۱۰ادینه

۱۱.پاس

۱۲.آرمین

۱۳.بیتا ۶۲۶۷

۱۴.ایجهان

۱۵مرجان

۱۶سعیده

۱۷.دلشکسته

۱۸.امیدواررر

۱۹زیر چتر خدا

۲۰مهلبون

۲۱.روزها وآرزوها

۲۲.asmajoni

۲۳.مهساومحیا

۲۴.لبخند نگاه

۲۵.mahbobbano

26.مشهد ۵۱۳

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

۲۷.السا

۲۸.جانان

۲۹.یاسان ۴

۳۰.اردیبهشتی ۷۱

۳۱.neda2430

۳۲فرناز۱۲۳۴

۳۳فرناز۱۲۳۴

۳۴.استارررر

۳۵.naziaz

۳6raya.dokhtar.maman

37.راه روشن من

۳8.مهتاب ۱۳۶۷

۳9.zizi4675

40haniko

41مهسا مح

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

اینو گداشتم فک کنم زیبا جان نتونستن تاپیکو پیدا کنن   چون نمیشه لینکشو کپی کرد

۲۷.السا ۲۸.جانان ۲۹.یاسان ۴ ۳۰.اردیبهشتی ۷۱ ۳۱.neda2430 ۳۲فرناز۱۲۳۴ ۳۳فرناز۱۲۳۴ ۳۴.استارررر ...

کاربر ۳۴ عوض شد ،بجای استاررررر شد عسل

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

دوستان میشع هروقت سوره حشر خوندین برای کاربر دنیا ۷۴ هم دعا کنید خدابهش یه نی نی بده خیلی وقته منتطر

فعلا ک هیچی عزیزم درد شونه ام کمی بهتر شده خط بی بی چک بعد نیم ساعت افتاد ک سرس قبلی هم چند رور قبل ...

عزیزم انشاالله خارج رحم نیست .توکل به خدا کن.خبر از خودت بده نگرانت شدم

منم هرسری که مثبت میشم تمام تنمون میلرزه که خارج رحم نباشه.

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
فعلا ک هیچی عزیزم درد شونه ام کمی بهتر شده خط بی بی چک بعد نیم ساعت افتاد ک سرس قبلی هم چند رور قبل ...

زهرا جون انشاله ک خیره ... بد ب دلت راه نده قرار نیست با ی لوله خدایی نکرده خارج از رحم باشه .. ترس و استرس رو از خودت رور کن .با اون ذهنیت قبلی و اتفاقی ک افتاده داری ب خودت تلقین میکنی عزیزم.

هنوزم دیر نشده خانمی دکتر خوب و متخصص بارداری پر خطر (پریناتولوژیست) ویزیت کن و تحت نظر ایشون باش انشاله ک مشکلی برات پیش نمیاد قشنگم.

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
دوستان میشع هروقت سوره حشر خوندین برای کاربر دنیا ۷۴ هم دعا کنید خدابهش یه نی نی بده خیلی وقته منتطر

هدانا جون یه لیست تصحیح شده اون تاپیک گذاشتم اینجام برای زیبا جان میزارم یسری جابجایی انجام شد

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
عزیزم انشاالله خارج رحم نیست .توکل به خدا کن.خبر از خودت بده نگرانت شدم منم هرسری که مثبت میشم تمام ...

مثبت شدنش از،یه طرف دردش یه طرف چند روزه علائمی ک سر بارداری خارج از رحمم داشتم الان دارم و عقب انداختم فقط دعا میکنم همچین چیزی نباشه اون خط دو بعد نیم ساعت افتاد فکر میکنم درست نباشه ممنون عزیزم ک بیادم بودی دعام کن .

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
زهرا جون انشاله ک خیره ... بد ب دلت راه نده قرار نیست با ی لوله خدایی نکرده خارج از رحم باشه .. ترس ...

سلام مصی جان خوبی عزیزم ؟ نی نی خوبه ؟ 

بخدا اصلا تو این فکرا نبودم و جلوگیری دارم و بعد عمل کادهای چکاپ انجام ندادم اصلا ک بخام باردار بشم ولی دیدم دقیقا همون شانه درد و پا درد و عقب افتادن پریود ک اونسری داشتم الان دارم و از همه بدتر اون سمتی ک لوله دارم فقط دیگه نفهمیدم چیشد بی بی چک زدم منفی بود بعد نیم ساعت دو خط،شد ولی رنگش کمرنگ دیگه بدتر ترسیدم از دیشب فقط التماس خدا کردم ک دیگه تکرار نشه من فقط همین یا لوله دارم اگه چنین چیزی بشه دیگه تمام ارزوی مادریم باید بگور ببرم چون شوهرم اصلا ادمی نیست ک بخاد بیفته تو راه روش دیگه از،صبح یکم درد شونه هام کمتر شده فکر کنم خدا هم دلش سوخت 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

اسامی ختم سوره حشر

۱ باران خوانده شد

۲ هدانا خوانده شد

۳ آرسام خوانده شد

۴ مهرا خوانده شد

۵ فرشته 

۶ نازی ۳۲۱

۷ ماریا 

۸ زیبا 

۹ تنها

۱۰ آدینه 

۱۱ پاس