2777
2789
اینا کلا از وقتی شروعش اعلام شده نیومدن میگیم شاید ندیدن یا سایت نیومدن واز شروع چله خبر ندارن

تنها و زیبا جان که اون تاپیک در جریان ختم بودن ولی از روزی که این تاپیک زدیم نیومدن حالا میبینن میان من تا روزی که بیان بجاشون میخونم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
اینا کلا از وقتی شروعش اعلام شده نیومدن میگیم شاید ندیدن یا سایت نیومدن واز شروع چله خبر ندارن

ولی یکیش سعیده جان گفت امروز انلاین شد    حالا فردا صبر کنیم نیومد یکی جایگزین کنید 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلشکسته جون من خوندم چهار بار بجای بچها

خدا خیرت بده عزیزم اجرت با سید الشهدا

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ولی یکیش سعیده جان گفت امروز انلاین شد    حالا فردا صبر کنیم نیومد یکی جایگزین کنید

تا فردا صبر میکنیم اگر کاربر استارررر و naziij نیومدن جایگزین میکنیم

باران جان حتما برو دکتر وعکس بگیر    نمیشه همین الان بری بیمارستان

هدانا جان، از بینی عکس نمیگیرند، چون بینی مویرگ زیاد داره، عکسبرداری برای بررسی شکستگی معنی نداره. دکتر باید معاینه کنه.

فردا صبح با همسرم میرم، به خاطر اینکه سر درد دارم.

انشالله که سلامتی 😊😊😊

سلام دوست جونی های خوشگلم خوبید 

دلم خیلی خیلی براتون تنگ شده این روزا اینقدر درگیر کارم که فرصت سر خاروندن هم پیدا نمیکنم 

روزهای تعطیل هم که همش به خونه تمیز کردن و اشپزی و کارهای عقب مونده میگذره 

اصلا فرصت نکردم پیغام ها رو بخونم کلی پیام نخونده دارم 

نمیدونم اخبار جدید چی هست ولی امیدوارم کلی بی بی چک مثبت داشتیم و مامان جدید 

دلم براتون یک ذره شده انشالله سر فرصت میام با هم حرف بزنیم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
عروسمون رفته برای زایمان ۴تا سقط داشته براش دعا کنین 

انشالله به سلامت زایمان کنه 

دلیل سقط هاش چی بود چه هفته ای 

منم چهار تا سقط داشتم یعنی میشه یک روزی مث عروس شما برم برای زایمان 

انشالله خدا نی نی اش رو برای همه اتون حفظ کنه و انشالله بزودی روزی خودت 

سلام دوستانم امروز ساعت ۶ صبح، دویدم که به اتوبوس برسم، چند قدمی اتوبوس با صورت خوردم زمین تمام صو ...

اخی عزیز دلم انشالله زودی خوب بشی 

منم بعضی وقتا برای اینکه به اتوبوس یا  قطار برسم مث قرقی پرواز میکنم 

حتی وقتی حامله بودم بازم بعضی وقت ها میدوییدم 

از این به بعد خونسرد باش بگو نهایتش بهش نمیرسم و با اتوبوس بعدی میرم 

سلام دوست جونی های خوشگلم خوبید  دلم خیلی خیلی براتون تنگ شده این روزا اینقدر درگیر کارم که فر ...

سلام السا جون خوبی عزیزم بیا دلمون تنگ شده واست 

تنها و زیبا جان که اون تاپیک در جریان ختم بودن ولی از روزی که این تاپیک زدیم نیومدن حالا میبینن میان ...

سلام سعیده جون شرمنده تو رو خدا من از چند روز پیش شروع کرده بودم که گفتین تعداد کمه این دو روزم دسترسی به نت نداشتم من هر روز میخونم به جبران دیشبم دوبار میخونم امروز ولی ممنون که از طرفم خوندی .بازم ببخشید عزیزم.من دیگه هر روز میخونم ولی شاید نتونم بیام بگم.ان شاءالله تا آخر ختم همه دوستان به حاجت دلاشون برسن

من جمله تو بودم و نمی دانستم...

سلام دوستای گلم امیدوارم حال دلتون خوب باشه و به فضل ختم سوره حشر به حاجتاتون برسین و شاد بشین از عمق وجودتون.باران جون امیدوارم حالت بهتر شده باشه متاسف شدم برای اتفاقی که افتاده برات.ان شاءالله زود زود خبر خوش مامان شدنتو بدی بهمون.هدانا جون امیدوارم حالت خوب باشه و سر حال سرحال باشی. 

من جمله تو بودم و نمی دانستم...