2777
2789
حتماپیگیرش شوخیلی خطرناک منکه دعامیکنم همیشه هممون بارداریمون بخوبی سپری شه میگم خداماامتحانای سختی ...

اول باید برم پیش دکتر قلبم اره باید ددوباره رژیم بگیرم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
الهی به فاطمه زهراقسم میدم تااون موقع باردارباشی ودلت اروم بگیره هرچندخودم الان هستم وذره ای اروم نی ...

باید آروم باشی مگه اون بچه گناهش چیه؟ خودش به خواست خودش نیومده تو خواستی که بیاد پس مواظبش باش 

درد و رنج ما توی قلبمون همیشگی هست ولی نی نی های بعدیمون مقصر این اتفاق نیستن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@mary_ryan   عزیزم رفتی پیش دکتر مرصوصی ‍؟ تشخیصشون چی بود ؟؟

سلام مصی جان.خوبی؟

چی بگم به خدا هر دم از این باغ بری می رسد.....

والا من به خاطر حال خرابم موقع زایمان دکترای بیمارستان واسم یه هفته بعد زایمان هم چند تا آزمایش کبدی و ایمنی انعقادی نوشتن. همه چی نرمال بود.فقط عدد آنتی فسفولیپید بالا بود باقی فاکتورهای انعقادی و ایمنی نرمال بود بعد که هفته دوم بعد زایمان به دکتر فوق تخصص خون و یه پریناتولوژیست نشون دادم گفتن مهم نیست و این بالا بودن به خاطر اینکه ازمایش چند روز بعد زایمانت بوده..

ولی دیروز دکتر مرصوصی همه آزمایشاتو دید گفت احتمال اولم که میدم اینه: بیماری اتو ایمن داری سندرم آنتی فسفولیپید و به تازگی یا تو دوران بارداری مبتلا شدی چون یه بچه سالم داری و این بیماری اتوایمن باعث سقط مکرر و مرده زایی میشه.نامه معرفی داد پیش یه فوق تخصص روماتولوژی برم آزمایشات تکمیلی بدم تا نتیجه معلوم بشه.گفت هزاران خانم هستن که این بیماری رو دارن و موقع بارداری از روز اول باید آمپول هپارین بزنن تا روز آخر بارداری.

ایشون احتمال کبد چرب حاد در بارداری رو که قبلا پروفسور رصا ملک زاده به عنوان تشخیص اولیه خودش نطرح کرده بود، کلا رد کرد.

گفت اگر بیماری اتو ایمن نداشته باشی ممکنه یه بخش خفیفی از جفت جدا شده بوده..

در مجموع اونم گیج و ویج مونده بود..و همه حواسش به مثبت بودن آنتی بادی فسفولیپید تو آزمایشم بود.

بهش گفتم عمل فیستول آنال دارم گفت بعد عمل تا ۳ یا ۴ ماه باردار نشو بزار خوب خوب بشی بعد اقدام کن.

گفت اگر سندروم آنتی فسفولیپید داشتی اونو درمان میکنی و با هماهنگی من یا هر پریناتولوژبست دیگه ای و دکتر روماتولوژی باردار میشی..اگرم خدا خواست و اون مشکل رو نداشتی رعد عمل فیستول باردار شو و بعد بیا پیشم.

در کل که سراسر وجودش انرژی مثبته و واقعا دلسوز و مهربونه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
مریم جان انشالله هم جواب دکتر عالی باشه وهم یه روش عالی برا جراحی پیدا کرده باشی 

عزیزم ممنونم.فردا پیش یه فوق تخصص کلورکتال دیگه وقت دارم و درنهایت هفته آینده تصمیمم رو برای انتخاب روش عمل میگیرم..

نه قبل بارداری بالا بود اومد پایین حالا باز رفت بالا هنوز نشون دکتر ندادم

فقط رژیم تغذیه کافی نیست.اولا که پزشکت حتما باید پریناتولوژیست باشه دوم اینکه همش جکاپ اای قلبتو انجام بده و سوم بالا بودن آنزیم کبدی رو دست کم و ساده نگیر وحت نظر فوق تخصص گوارش باش

مریم جان انشالله هم جواب دکتر عالی باشه وهم یه روش عالی برا جراحی پیدا کرده باشی 

ای خواهر..فعلا که به مرگ گرفتنم که به تب راضی بشم. فیستول آنال کوفتی کم بود یه مشکل جدید هم بهش اضافه شد..هیچی ندارم بگم فقط شکرگزارم و بس!

سلام مصی جان.خوبی؟ چی بگم به خدا هر دم از این باغ بری می رسد..... والا من به خاطر حال خرابم موقع ز ...

عزیز دلم توکل ب خدا عملتم انجام میدی و خوب خوب میشی... 

دکتر مرصوصی خوبیش اینکه همه احتمالات رو بررسی میکنه و میگه👌

ازمایش انتی بادی هم بخاطر دوران بارداری و مدت زمان کم بعد زایمانت بوده باشه مجدد انجام میدی و انشاله انشاله انشاله ک مشکلی نیست و برای بارداری اقدام میکنی 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
نمیدونم اصلا ولی یه روز یهویی سقط شد شایدم به خاطر تشکیل نشدن قلب بوده اخه هفته ششم بود واسه همین مت ...

من که اصرار کردم برام آزمایش بنویسه گفت دفعه اول لازم نیست.معمولا مشکل کروموزومی دارن و خودشون سقط میشن. من چون لکه بینی داشتم دکتر اولی که رفتم هم دوفاستون داد هم شیاف و هم آمپول پروژسترون.شاید اگه این داروهارو استفاده نمیکردم برای منم همون هفته های اول خودش سقط میشد.

ممنونم. ان شاالله شما هم هرچی خیره براتون پیش بیاد عزیز.

أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ                                                                    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟  
ولی چقدر دکتر نازنین و خوش رو و با حوصله ایه..اکثر بیماراش ازش رضایت داشتن

من سه بار پیششون رفتم. اگه یادت باشه گفتم وقتی جواب ازمایشات نهایی منو ک دید اصلا نمیدونست چی بگه و با گریه من اشک ریخت😔 . 

فوق العاده دکتر متبحر و با احساس و مهربونی هستن . 

با وجود اون همه مریضایی ک اکثرشون با نامه ارجاع ک اولین باره میبینتشون و باردارای پر خطر.

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
درست میگی مواظبشم ولی چشمم دنبال دخترمه😭😭😭

این طبیعی هست ...

ولی سعی کن ناراحتی و کنار بذاری خدایی نکرده چیزی نشه 

دوستم دوران بارداریش غصه و فکر و خیال کرده بود بچش چقد نا آروم بود هم اذیت میشد هم عذاب وجدان داشت برای بچش میگفت تقصیر منه  اینجوری شده