2777
2789
عزیزم پس برای بارداری دومت احتمالا سرگلاژ بشی...انشاالله که به زودی حامله بشی و خدا یه بچه سالم بهت ...

آره دکتر اینجوری گفت 

اولا فکر میکردم اگه باردار بشم از فکر بچم بیام بیرون اما کم کم دارم میفهمم اون  اولین بی بی چک اولین ذوق و عجله برای جواب آز اولین سونو قلب و صدای ضربان اولین تکون ها و .... دیگه اولین بار نیست ...

بچم از ۱۲ هفته تکون میخورد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان شما چقدر به دعا و ... معتقدین ؟

مامانم امروز از دوجا برام سر کتاب گرفته 

یکیشون گفته تو ورودی در تو حالتی ک غسل به گردنش بوده بچه پری و له کرده برای همین بچش و گرفتن 

مامانم گفت بریم برات دعا بگیریم گفتم نمیخوام حرف چرت بچه پری دم در خونه من چیکار داره ننش کجا بوده ک بچه شو لگد نکنن   

ازینورم خاله همسرم بعد ده بیست بار حاملگی بی ثمر ک بچه هاش بدون درد و خونریزی میفتادن یهووووو رفته مشهد اونجا بهش گفتن همزاد  داری و یه سری کارا کردن ازون سفر برگشته و باردار شده الان دخترش ۱۰ ساله س 

واقعا نمیدوووووونممممممممم 

دوستان شما چقدر به دعا و ... معتقدین ؟ مامانم امروز از دوجا برام سر کتاب گرفته  یکیشون گفته ت ...

دعا و سر کتاب هییییچ منطق و علمی پشت سرش نیست.اون دعا نویس ها اگر انقدر که ادعاش رو دارن راه چاره بلد بودن وضعیتشون اون نبود فقط خوب بلدن  از استیصال و درماندگی دیگران سو استفاده میکنن

خدایا حواست بهم هست؟! نخواه ازت ناامید بشم.این پنجمین بار بود که امیدم رو ناامید کردی۱۴۰۱/۰۳/۱۰
زیبا حونم سلام.خوبم شکر.روحیه ام ناراحته بیشتر هم بخاطر اتفاقاتی که داره تو ایران میوفته نمیتونم بی ...

مری جون خوبی عزیزم ؟نوبتت پیش دکتر مرصوصی امروزه .انشاله نتیجه مطلوب بگیری گلم . برای مشکلی هم ک پیش اومده انشاله ب زودی با دارو یا جراحی برطرف شه عزیز دلم 🙏🙏🙏 

نمیشه ناراحت نبود اینده خودمون و مخصوصا بچه ها واقعا نمیشه بی تفاوت بود

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

[QUOTE=113842319]انشالله که خیره..منم فردا میرم پیش مرصوصی..برم ببینم نظرش چیه..امروز دکتر کلورکتالی که رفتم دقیقا 

ممنون.ان شاءالله که برای شما هم بسلامتی پیش بره.کار خوبی میکنی که میری پیش دکتر سردرگمی از همه چی بدتره.دکتر مرصوصی دکتر خطیبیانو معرفی کرد تو قائم مقام.برای یکشنبه بعد وقت داد بهم

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
سلام دوستای گلم...برام خیلییی دعا کنید لطفا...حس میکنم بچه دوباره اومده پایین..به بخیه های سرکلاژ فش ...

نگران نباش ان شاءالله که اتفاقی نمیوفته.قرار نیست یه اتفاق بد برای همیشه تو زندگیمون تکرار بشه.بسپار بخدا.فقط با آرامش برو دکتر حتما

آره دکتر اینجوری گفت  اولا فکر میکردم اگه باردار بشم از فکر بچم بیام بیرون اما کم کم دارم میفه ...

برای اتفاقی که برات افتاده متاسفم.ان شاءالله بزودی باردار میشی و بچتو صحیح و سلامت بغل میگیری اما دقیقا درست میگی تجربه مادری برای اولین بار یه چیز دیگه س هیچ چیز جای بچه ای رو که از دست دادیم پر نمیکنه اما مجبوریم که تحمل کنیم.مطمئناروزی خدا بچه همونو کنارمون قرار میده خودش گفته

بچه ها ۴ روزه عقب انداختم باز ریخت بهم بعد عملم دو ماه سر موقع شدم باز نیومد باردارم نیستم چون جلوگی ...

حتما برو یه سنو بده عزیزم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
دوستان شما چقدر به دعا و ... معتقدین ؟ مامانم امروز از دوجا برام سر کتاب گرفته  یکیشون گفته ت ...

عزیزم اگه مادرت این اعتقاد و داره بزار برات انجام بده..ولی تو بگو خدا جان میسپارم به خودت .تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته..ولی  حرف مادرت و هم گوش کن .ان شاالله که خدا خودش همه چی رو برات جور میکنه