2777
2789
سلام عزیزم سلام بچه ها هنوز به دنیا نیومده...حسابی کلافه ام... تا یکشنبه 40 هفته تمام میشه و اگه ط ...

سلام خوبی عزیزم ما فک کردیم نی نی دنیا اومد انشالله صحیح وسالم میاد بغلت    سمیرا جانم بارداره

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

سعیده جان اگه شوهرت اومد خونه ازش میپرسی 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حتما ازمایشات لازم رو انجام بده .  من خودم بخاطر اینکه کاملا حال روحیم خوب بشه یک سال شد ...

مصی جون خدا ایشالا تو دلیت رو برات نگه داره و به سلامتی بگذاره تو بغلت 😍 دعا کن که خدا برای منم بخواد

خدایا حواست بهم هست؟! نخواه ازت ناامید بشم.این پنجمین بار بود که امیدم رو ناامید کردی۱۴۰۱/۰۳/۱۰
دکتر رزاقی جون معروف ب چشم عقابی سونو کرد ،تو سونو دید.بعد ک عکس رنگی گرفتم هم معلوم بود بیا خصوصی ...

آوریل جان برای ارسال پیغام خصوصی گویا باید از دوستان باشی برات درخواست دوستی فرستادم .و اینکه من دو سال پیش عکس رنگی گرفتم سپتوم نداشتم ممکن بعدش دچار شده باشم؟ شنیدم رزاقی به همه میگه سپتوم دارید درسته؟!

خدایا حواست بهم هست؟! نخواه ازت ناامید بشم.این پنجمین بار بود که امیدم رو ناامید کردی۱۴۰۱/۰۳/۱۰
مصی جون خدا ایشالا تو دلیت رو برات نگه داره و به سلامتی بگذاره تو بغلت 😍 دعا کن که خدا برای منم بخو ...

ممنونم عزیزم. انشاله 💝💝💝

به موقع نینی بیاد تو دلت عزیز دلم 🙏🙏😍😍

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
آوریل جان برای ارسال پیغام خصوصی گویا باید از دوستان باشی برات درخواست دوستی فرستادم .و اینکه من دو ...

نه گلم ب همه نمیگه

خیلی ریزبین و دقیقه

سپتومو با سونو معمولی هم میتونه تشخیص بده

چندنفر هم بودن سونو کردن پیشش گفته رحمتون کاملا طبیعیه و مشکل نداره

سلام عزیزم سلام بچه ها هنوز به دنیا نیومده...حسابی کلافه ام... تا یکشنبه 40 هفته تمام میشه و اگه ط ...

انشاالله که بسلامتی بیاد بغلت عزیزم وبزرگش کنی

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

اسامی چله سوره حشر

باران

هدانا

آرسام

دلشکسته

فرشته

نازی۳۲۱

ماریا

زیبا

تنها

آدینه

پاس

آرمین

بیتا

سعیده

تا الان شدیم ۱۴ نفر ۶ نفر دیگه اعلام امادگی کنن واسه خوندن شروع میکنیم ختم انشالله

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

سلام به همه 

دوستای گلم جز 11 به نیت تمام آنچه تو دلای مهربونتون هست خوندم. دعا کردم برای شادی دل شکسته ها، باردار شدن همه منتظرا و سلامتی همه مامانا و نی نی های گل توی راه

اللهم صلی علی محمد و ال محمد