2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم رفتم دکتر چون ذخیره تخمدانم خوب بود دکترم اجازه اقدام نداد گفت ۶ماه دیگه ام صبرکن.حالم اصلا خوب ...

خداروشکر چند بود ذخیره تخمدانت عزیزم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
ممنونم گلم.تموم امیدم این بود از این ماه اقدام کنم اونم نشد موند برا اردیبهشت سال بعد

حتما بنفعته که دکتر اینو گفته عزیزم خداروشکر ذخیرت خوب بوده جای نگرانی نداری

خداروشکر چند بود ذخیره تخمدانت عزیزم

میگم دکترای اونجا به کسایی که مث ماشدن ودوتا سزارین داشتن اجازه اقدام زیر یه سال نمیدن؟یا مثلا میترسونن که فقط یه بار دیگه میتونی بارداربشی؟

دکترم خیلی ترسوند گف امکان تکرار مرده زایی بازم هست.سزارین هم بیش از سه بار نمیشه

میگم دکترای اونجا به کسایی که مث ماشدن ودوتا سزارین داشتن اجازه اقدام زیر یه سال نمیدن؟یا مثلا میترس ...

نمیدونم عزیزم من سقط داشتم تو هشت هفته رشد بچم تو شش هفته و پپنج روز متوقف شده بود دکتر اولم گفت دوماه کافیه واسه مراقبت اما دکتر دومم که رفتم پریتانولوژیست بود گفت بازد شش ماه صبر کنی

ممنونم گلم.تموم امیدم این بود از این ماه اقدام کنم اونم نشد موند برا اردیبهشت سال بعد

چرا گلم اجازه اقدام نداد سزارین شدی مگه ؟؟

من سزارین شدم دکترم از ماه 4بهم گفت اقدام کن 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم