2777
2789
لتزرول کی باید خورد یکبار دکترم برام نوشت بدون امپول من نخوردم همسرم نزاشت گفت اگر تخمکتم ضعیف باشه ...

تخمکت طبیعی چقدر بود اندازش ؟اگر کوچیک باشه باردار نمیشی بدون دارو من قبلا ضعیف بود تا دارو خوردم اندازش شد 21 و همون ماه باردار شدم

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لتزرول کی باید خورد یکبار دکترم برام نوشت بدون امپول من نخوردم همسرم نزاشت گفت اگر تخمکتم ضعیف باشه ...

اصلا ربطی به سقط نداره این قرصا

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
تخمکت طبیعی چقدر بود اندازش ؟اگر کوچیک باشه باردار نمیشی بدون دارو من قبلا ضعیف بود تا دارو خوردم ان ...

یکبار سونو نوشت ولی واسه اندازه نبود فقط وضعیت رحمم بررسی کرد

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
میشه بدون امپول مصرف کرد

بعضی دکترا بدون امپول هم میدن ولی احتمال کیست شدن داره البته کیست هم بشه کیست ساده اس و با پریود دفع میشه من اون ماهی که حامله شدم 3تا تخمک داشتم 17و18و21 وقتی باردار شدم و رفتم مطب دکترم سونو کرد یه کیست زده بودم ولی دکتر گفت مهم نیست خودش از بین میره وقتی برا قلب رفتم دیگه کیستی نبود 

متفورمین هم اگه با لتروزول خورده بشه از کیست شدنش جلوگیری میکنه

ما طبیعی باردارشدیم بازم سقط شد

من تو یه گروهی بودم 40 نفر باردار شدیم همه با قرص همه مشکل تخمک داشتن طبیعی نمیشدن حتی 1نفر هم سقط نداشت با قرصا

باید شبی دوتا بخوریم درسته

باید اول وسط سیکلت بری سونو بعد طبق سایز فولیکول ها مصرف بشه بعضی ها شبی 1عدد کافیه براشون بعضی ها 2عدد حتی تا شبی 4تا هم من دیدم 

اگر خواستی بخوری 1دونه بخور شبی 

من این ماه طبیعی اقدام میکنم اگر نشد ماه بعد لتروزول میخورم شبی 1عدد

[QUOTE=112962985]باید اول وسط سیکلت بری سونو بعد طبق سایز فولیکول ها مصرف بشه بعضی ها شبی 1عدد کافیه براشون بعضی ها 2 ...[/QUOTEواسه من فک کنم نوشته بود از شب دوم تا ۷ شبی دوتا

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
ما طبیعی باردارشدیم بازم سقط شد

برو دکتر طبق نظر اون دارو بخور که وسط سیکل بری سونو و بعدش امپول بزنی 

چون این امپولا بدون نسخه ممنوعه

منم یهو ماه بعد روز 2پریودم برم دکتر

[QUOTE=112962985]باید اول وسط سیکلت بری سونو بعد طبق سایز فولیکول ها مصرف بشه بعضی ها شبی 1عدد کافیه ...

اره منم شبی دوتا خوردم روز 14 رفتم سونو روز 15امپول زدم و اقدام کردم 

ممنونم عزیزم انشالله بزودی بی بی مثبت شما🤗😇

عزیزم تبریک میگم .انشالله سالم و سلامت بغلش بگیری .برا منم دعا کن دوست جونی .دعا کن نازایی مون درمان شه .

من خود به چشم خویشتن دیدم که جااانم میرود.
عزیزم تبریک میگم .انشالله سالم و سلامت بغلش بگیری .برا منم دعا کن دوست جونی .دعا کن نازایی مون درمان ...

امیدت به خدا باشه حتما باردار میشی    منم اگه قابل باشم دعات میکنم الهم صلی علی محمد وال محمد

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین