2777
2789
سلام هداناجون.چطوری ؟ نی نیت چطوره حالت خوبه ویار نداری ؟ رفتی دکتر و سونو ؟

مننونم عزیزم  رفتم دکتر ولی هنوز سنو آزمایش ندادم  اول باید آزمایش بتا بدم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوبی کی موعدته عزیزم انشالله با خبرای خوب بیای

هنوز مونده به موعدم ان شاءالله تا خدا چی بخواد.راستش اقدام کردم اما فهمیدم که کبدم مشکل داره فردا میخوام برم سونو خیلی میترسم.برام دعا کن

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
سلام. خوبی آذر جون؟ من نمی تونستم اصلا وارد سایت بشم. تازه الان تونستم. ان شااله که مشکل اینترنت ...

باران جون چطوری؟خبری نیست؟من که داشتم دق میکردم این چند روز 

هنوز مونده به موعدم ان شاءالله تا خدا چی بخواد.راستش اقدام کردم اما فهمیدم که کبدم مشکل داره فردا می ...

چع مشکلی عزیزم آزمایش دادی انشالله که مشکلی نداره   حتما عزیزم برات دعا میکنم انشالله که خدا قبول کنه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
چع مشکلی عزیزم آزمایش دادی انشالله که مشکلی نداره   حتما عزیزم برات دعا میکنم انشالله که خدا قب ...

آزمایشم دادم اما فردا جوابشو میگیرم خیلی وقته حاضره اما بخاطر شلوغیا نتونستم برم.بدنم کبودیای ریز داره دکتر میگه از کبدته خوب کار نمیکنه

پس کی میری دختر .چه دل بزرگی داری برو دیگه! 

دکتر برام نوشت فردا انجام میدم دیروز دیروقت بود گفت نمیگیرم دکتر گفت اول باید آزمایش بدی حالا شاید باردار نباشی  بعدم ازمایش هفته بعدم سنو   

😁

آزمایشم دادم اما فردا جوابشو میگیرم خیلی وقته حاضره اما بخاطر شلوغیا نتونستم برم.بدنم کبودیای ریز دا ...

استرس نداشته باش حتما کبدت کثیفه یا همون چربه  همیشه صبحها اب ولرم جوشیده بخور

دوستای گلم تورو خدا غصه نخورید سخته ولی باید با غمامون کنار بیایم من تو این دو سه سال خودمو داغون کردم اینقدر غصه خوردم که بدون هیچ سابقه ای کبدم آسیب دیده دکترم میگفت اصطلاح خون جیگر شدن واقعا راسته چون غصه کبدو داغون میکنه الان فکر میکنم که با این کارام پسرم برگشت جز اینکه خودمو خانواده مخصوصا مامانمو دارم از پا میندازم.برام دعا کنید این یکی رو هم پشت سر بذارم

دکتر برام نوشت فردا انجام میدم دیروز دیروقت بود گفت نمیگیرم دکتر گفت اول باید آزمایش بدی حالا شاید ب ...

ان شاءالله که همه چی روبه راهه و مطمئن تر میشی از نی نیه خوشگلی که تو راه داری

استرس نداشته باش حتما کبدت کثیفه یا همون چربه  همیشه صبحها اب ولرم جوشیده بخور

هدانا جون دکتر قرص گیاهیم داده آلمانیه ولی متخصص زنان میگه نباید بخوری ممکنه عوارض داشته باشه تاثیر داروهای گیاهی هنوز معلوم نیست.نمیدونم حرف کدومو گوش بدم

هدانا جون دکتر قرص گیاهیم داده آلمانیه ولی متخصص زنان میگه نباید بخوری ممکنه عوارض داشته باشه تاثیر ...

جاریم تیروئید داشت دکتر زنان گفت قرص نخور ولی دکتر داخلی گفت بخور و خورد بچشم خداروشکر خوبه  حالا اکه دو به شکی یه دکتر بهتر برو    انشالله که زود خوب میشه  خوب که زود فهمیدی