2777
2789
سلام مریم جون خسته نباشی عزیزم، تعداد که تکمیل بشه روز بعدش شروع میکنیم و تا یک هفته واسه خوندنش فرص ...

وای. این چند روزه که نت نبود با توجه به اینکه هفته پیش گفته بودین اگر پر بشه از شنبه شروع می کنید. من چند روز پیش خوندم تا یه وقت این یه جز من نمونه! نمی دونستم هنوز تکمیل نشده!!!

اللهم صلی علی محمد و ال محمد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها سلام خوبین؟ببخشید من درگیر مهمونام هستن. و کاش فقط خستگی از شادی بود وسط میزبانی و مهمون بازی ...

سلام مریم جان ح چطوره من چند روزه نتونستم بیام اخه قطع بود عزیزم بواسیر داری یا چیز دیگه من چندتا از  نزدیکام عمل کردن بخاطر که دیگه خیلی اذیت  بودن  کلی دیدم کسایی که با پختن برگ انجیر ونشستن تو  ولرمش خوب شدن  نگران نباش عزیزم  حتما برو تهران اونجا یه جای خوب عمل کن عملشم سرپایی فقط باید چند روز استراحت کنی      انشالله با دارو خوب میشه و نیاز به جراحی پیدا نکنی 

پارسا هم همین مشکلو داشت که با شیاف و دارو خوب شد فقط نباید یبوست بشه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مریم جان برای سلامتیت صلوات میفرستم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

سلام دوستان شبتون خوش.وای دلم کلی برای تاپیکمون تنگ شده بود با اینکه خیلیم فعال نیستم اما مطالبو میخوندم.از وقتی اینترنت قطع شد فهمیدم چقدر شما تنهاییمو پر میکنید

من جمله تو بودم و نمی دانستم...

مریم جون به فکرت بودم ان شاءالله که زودی خوب میشی نگران نباش مشکل خاصی نیست تو از پسش بر میای حتما.مامان خودم هموروئید داشت عمل کرد نمیدونم یکین یا نه اما زود خوب شد.البته ان شاءالله که برای شما با دارو حل میشه

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
بچها ۹ جز دیگه مونده اگه کسی توان خوندن دوجز داره یک جز دیگم برداره تا زودتر ختم انجام بدیم برای خون ...

سلام. اگر جزئ مونده من هم میخونم عزیز

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.

ای بابا عجب ملت بدبختی هستیم اینترنت رو هم قطع میکنن 

باران جون اگه تو هستی بیا یک خبری از خودت و بقیه بچه ها بده اگه ازشون خبر داری 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

دوست جونی ها دلم برای همه اتون خیلی تنگ شده 

مری عزیزم امیدوارم که زودی خوب بشی با لیزر خیلی راحت میشه عمل کرد هموروید رو 

هدانا جون انشالله که خودت و کنجد توی دلت خوبین و حالت داره هر روز بهتر از قبل میشه با وجود این فرشته کوچولوی توی دلت 

مهرا جون انشالله که رفتی سونو و قلب دخملی ات رو دیدی یا شاید پسملی ات البته دعا میکنم برات دخملی باشه 

بقیه دوست جونایی هم که رفتن اقدام امیدوارم محصول پرباری بزودی برداشت کنن و بی بی هاشون مثبت بشه بزودی 

تنها جون بیشتر بیا پیشمون ما هم دلمون برات تنگ میشه 

سعیده جون ممنون از این همه دعاهای از صمیم قلبت انشالله دلت بزودی شاد شاد بشه 

دوست جونی ها امیدوارم زودی اینترنت ایران وصل بشه و برگردین اینجا مث قبل و دوباره حسابی اینجا شلوغ بشه با بی بی های مثبت و خوشگلتون . 

در آخر هم از صمیم قلبم آرزو میکنم که شرایط ایران درست بشه و مردم از این همه فشار و گرونی و اوضاع نابسامان ایران نجات پیدا کنن . به امیدی آزادی ایران و مردم خوب ایران عزیزم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
ادینه جان اگه دیدی نظر همش همینه باید استفاده کنی

تبریک میگم هدانا جان

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
سلام دوستان شبتون خوش.وای دلم کلی برای تاپیکمون تنگ شده بود با اینکه خیلیم فعال نیستم اما مطالبو میخ ...

سلام خوبی عزیز دلم 

منم دلم کلی تنگ شد همش میومدم میدیم قطعه خداروشکر دیشب وصل شد 

تبریک میگم هدانا جان

ممنون عزیزم انشالله بزودی زود کلی بی بی مثبت عکسشون روانه تاپیک بشه همچنین برای شما