2777
2789

بچه ها من چند روزه حرکت های بچه رو حس میکنم ولی حسی بهش ندارم😔

یادمه دخترمو که حس میکردم دلم غش میرفت...روزی نیست که به این تایپیک سر نزنم..تمام دنیای من شده این تایپیک..انگار تنها جاییه که یاد و خاطره عزیزدلمو تووش جا داده...شاید چون همه ما عین همیم...اگر چیزی نمینویسم..آخه یا حوصله ندارم یا حالم بده یا اشک امونم نمیده...منم عین بقیه فکر مبکردم یکی بیاد..یاد قبلی حداقل کمرنگ میشه..ولی نشد...همش یادشم...الانم وضعم زیاد مساعد نیست..باید استراحت باشم و مراقبت زیاد...باورتون نمیشه که عکسشو نگاه میکنم دلم براش ضعف میره..همش دارم باهاش حرف میزنم...مگه میشه مادر  فرزندشو فراموش کنه...لعنت به این دنیای مسخره...امیدوارم خدا صبر عظیمی به همه ما بده...داغش خیلیببی سنگینه...مرهمشم هیچچچچ چیز نیست...من که دیگه مطمئن شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم میگن تولیدنمیشه جلوگیری ازسقط وزایمان زودرس بچه روسفت میکنه والاکسی نفهمید ولی غلظت خون شد ...

آمپول پرولوتن رو من از سر ظفر تقاطع شریعتی..ساختمان سبز..داخل ساختمان یه داروخونه هست..اونجا پیدا کردم..قیمت اصلیش ۱۲ هزارتومنه ولی اونجا حدود ۱۰۰میده ..البته اگر جایی داسته باشه قیمت خونشون میدن..چون دیت دلاله

بچه ها من چند روزه حرکت های بچه رو حس میکنم ولی حسی بهش ندارم😔 یادمه دخترمو که حس میکردم دلم غش می ...

منم میگفتم حامله شم خوب میشم خوب که نشدم بدترم شدم دلم واسه یه خنده ازته دل واسه یه شادی یه امیدتنگ شده

آمپول پرولوتن رو من از سر ظفر تقاطع شریعتی..ساختمان سبز..داخل ساختمان یه داروخونه هست..اونجا پیدا کر ...

مرسی عزیزم اره داروسازگفت چون نیست قیمت خون باباشون میدن خدالعنتشون کنه که منتظر یه چیزی هستن سواستفاده کنن

ممنونم غریبم جان 

منم حیلی دلتنگم خیلی دلم برای کسی تنگه که هیچچچچچوووووقققققتتتتتت به این دنیا بر نمیگرده هیچ وقت😭😭😭😭😭 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام عزیزم ممنون از راهنماییت. اینایی ک گفتی آدرس یا تلفن داری ازشون یا خودم پیدا کنم؟ بعد میشه توضی ...

خواهش می کنم.من فقط تلفن و روزهای کاری مطب دکتر مرصوصی رو دارم

روزهای یکشنبه دوشنبه چهارشنبه

۸۸۵۰۴۷۶۷

بقیه رو از نت راحت میتونی پیدا کنی

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
سعیده جان، ان شااله به زودی خبر بارداری ات رو به ما بدی و ۹ ماه بارداری بی دردسر رو پشت سر بذاری و ب ...

مرسی باران جون انشالله این اتفاق قشنگ بزودی برای خودتم اتفاق بیفته

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
چندهفته ای؟میدونم بمیرم برات توهم مثل من دخترتومیخای به جیگرسوخته حضرت زینب خدادخترتوگذاشته باشه توی ...

هفده هفتم...باور کن انگیزه ای برای فهمیدن ندارم...هرچی شد شد...هرچی خدا بخواد..فقط میدونم فاطمه ساداتم برنمیگرده...دیدار من و فرشتم افتاد به قیامت

ممنونم غریبم جان  منم حیلی دلتنگم خیلی دلم برای کسی تنگه که هیچچچچچوووووقققققتتتتتت به این دنی ...

کاملااا میفهمم..این غم تا آخر عمر با ما خواهد بود...پس باید بریمو و کنار اومدن باهاش رو یاد بگیریم...به فکر فراموش شدن نباشیم که نشدنیه