2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری این همه سال وطاقت اوردخداچه صبری بهش داده مثل دوقلوهاهستن اخی

بخدا از روزی که اینستا رو وصل کردم.کارم شده تو پیج مادرای داغ دیده میرم..میبینم چه گلهایی پر پر شدن .کلی گریه میکنم براشون میگم چی میکشن مادراشون.بعد میگم چه تحملی خدا داده اخه ..بقول مامان روشنا جون بهشت خیلی بزرگه وبرای همه این فرشته ها جا هست

امروز برای خودم فکر میکردم میگفتم حتما حکمتی بوده خدا آرشم با خودش برد.آرشم با بچه صبا جون یکماه ونیم فرق داره. همون مشکل ولی برای یکی حل بشه وبرای یکی نه ..گفتم خدا من بهت ایمان دارم...حتما تو بهتر میدونی ..گفتم اگه خدا یه روز اگه خودش مصلحت دید و  بهم یه پسر دیگه هدیه داد ..اسمش و بزارم ایمان..

امروز برای خودم فکر میکردم میگفتم حتما حکمتی بوده خدا آرشم با خودش برد.آرشم با بچه صبا جون یکماه ونی ...

من تمام فکروذکرم دخترمه این خانم اینجوری گفت خیلی بهم ریختم خداامتحان سختی کرد دست ودلم به کاروزندگی نمیره

مریم ۱۹۸۳ و ابوالفضل جون ، دنیا باران مریم ارسام هدانا زیبا فرشته مامان اراد نیلو لیا و آدینه جون سوره فجر به نیتتون خوندم انشالله بزودی دامنتون سبز شه و دلتون اروم بگیره، الهی آمین

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
انشالله بزودی این عکس باران السا ارسام مریم ابوالفضل زیبا همه همه دوستای گلم بزارن، الهی آمین

انشالله عزیزم همچنین شما گلم 😘😘😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
وااااای خدااااا چه خوب😍😍😍😍😍 این که دیگه مثبته مثبته مبارکت باشه گلم 

ممنونم عزیزم 😘😘😘😘 انشالله عکس بعدی برای شما قربونت 😘😘😘😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
هدانا جون انشالله بارداری خوبی داشته باشی گلم خیلی خیلی برات خوشحالم 

فداااتتتت😍😘😘😘😘 بخدا همش دعا میکنم  تاپیک پر بی بی مثبت بشه   🤗

مبارکه ..بسلامتی عزیزم بغلشکنی اخرین پریودت چ تاریخی بود؟

ممنومم عزیزم 😍😍😍۱۷ مهر ماه لکدبینی داشتم ۱۹ پریود شدم 

هدانای عزیز تبریک                     &n ...

قربونت برم عزیزم لطف دارین    انشالله بزودی همه مامانای تاپیک وسلامتی کامل پدرتون وبغل گرفتن نوه عزیزشون انشالله 

رفتم دکتر ازمایشم نشون دادم گفت کم کارشده ولی لب مرزیه هفته سه روز ۱۰۰ میکرو بخور، گفت شما مشکل تیرو ...

سعیده جان جاری منم که با من باردار بود  فرض تیروئید میخورد اصلا نگران نباش

[QUOTE=112120870]سعیده جان جاری منم که با من باردار بود  فرض تیروئید میخورد اصلا نگران نباش[/QUOTE

نمیدونم به حرف کی بکنم دکتر زنانم گفت سه تا قرص در هفته بخور بیشتر نشه چون دقیقا لب مرز عددش باز شوهرم میگه نیاز نیست بخوری میگه tsh تا عدد ۱۰ باشم مشکلی پیش نمیاد بخوای بخوری قرص دوباره میره رو پرکاری فعلا نیاز به قرص نیست فقط در صورت بارداریه که باید بین ۲تا ۲.۵ باشه 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم