💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🤣🤣🤣🤣 من دو یا سه ماه دیگه میرم واسه اقدام میخوام یکم از نظر روحی و جسمی بهتر بشم بعد..من که ۳ تا متخصص رفتم هر ۳ گفتن باید هپارین بزنی روزی ۲ تا همه ۹ ماه رو کامل با اینکه غلظت خون هم تشخیص ندادن .. ولی نمیتونم قبول کنم آخه وقتی مشکل انعقاد و ایمنی ندارم چرا باید هپارین بزنم... بازم ی متخصص مجرب در نظر دارم هنوز نرفتمپیشش اگه اون تایید کنه قبول میکنم...
ممنونم فدات عزیز دلم😘😘😘😘 انشالله این روزها بیشتر از این خبرها بشنویم 🤗🤗🤗🤗
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
🤣🤣🤣🤣 من دو یا سه ماه دیگه میرم واسه اقدام میخوام یکم از نظر روحی و جسمی بهتر بشم بعد..من که ۳ تا ...
هپارین همین امپول میزنن شکم