2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخ بمیرم برات 😭😭😭😭😭 چرا از دستش دادی

بخاطر بی کفایتی دکترا عزیزم ..دیدی بچمو شبیه بجه یکماه میموند..ریه بچم خوب تشکیل نشده بود.بیمارستان امکانات نداشت موقع انتقال به یه بیمارستان دیگه آسمونی شد ..نتونست طاقت بیاره😔😔😔

بهار جان برا شما هم خیلی خوشحال شدم‌ عزیزم مبارکتون باشه

سلام الهام جان خوبی؟؟؟چه عجب اومدی ی سر به تاپیک زدی...خیلی وقته نبودی.. البته میدونم سالگرد دردونه ت بوده ...😔😔😔😔ولی از خیلی پیشش نمیومدی ...عزیزم حالت چطوره... خوبی؟؟اوضاع روحیت چطوره؟؟؟ بچه ها خیلی واست دعا میکنن من جمله خودم... انشالله زودتر خبر خوب بهمون بدی...

@هدانا    عزیزم خیلیییییییییی خوشحال شدم برات عزیزم مبارکه

فدات عزیز دلم امروز وقتی بی بی زدم دعا کردم همتون بزودی زودی شاهدش باشین    آمییییییینننننن  

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

الهام جان کی موعدته عزیزم    امیدوارم که این ماه بارداری 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین