💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
ببین ادینه جان اگه یه درصد من تو ذهنم حسرت میخورم انقدر زورم نمی اومد و میگفتم حق دارن ولی وقته من ا ...
عزیزم من م باوجود داشتن دوتا بچه اما سومی که سقط شد ونموند برام امسال خواهر شوهرم حامله بود به من نمیگفت که چشش نزنم باور میکنی وقتی اینو شنیدم فقط سکته نکردم ادمای کوته فکر همه جا هستند
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم من م باوجود داشتن دوتا بچه اما سومی که سقط شد ونموند برام امسال خواهر شوهرم حامله بود به من نم ...
اره واقعا به قولا شما دو تا داشتی من ک ۳ تا از دست دادم حتما اینجوری فکر میکنن در صورتی ک خدا شاهده اینجور نیست من تو این زمینه خیلی حرفا شنیدم کاش یکم اینجور ادما از خدا میترسیدن