2777
2789
با دیدن تاپیکتون یاد خودم افتادم خیلی بارداری سختی داشتم اول بارداری خانواده شوهرم گفتن زوده باید سق ...

الهی بگردم ... بعد هر سختی اسونیه عزیز دلم این برای تو ثابت شد عزیزم😍😍😍 

انشاله خدا پسر خوشگلتو اول زیر سایه خودش ک بعد این همه سختی ها بهت بخشید حفظ کنه 🙏🙏🙏

بعد هم زیر سایه پدر و مادر فداکارش بزرگ شه و بهش افتخار کنی عزیز دلم 🙏🙏❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام به مامانا..... یه سوال دارم الان دختر نازم ۳ ساله که پر کشیده اما من هنوز دارم از درون میسوز ...

این عم همیشه با ما هست من امروز دقیقا نه ماهه پسرمو از وست دادام احساس میکنم همین دیروز بود داغش تا ابد رو قلبم حک شد حتی اگه صدتا بچه بیارم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هدانا جان و بهار عزیز برای هر دوتون خیلی خوشحال شدم امیدوارم بچه هاتونو صحیحو سلامت بغل بگیرین و شیر ...

ممنونم عزبز دلم انشالله این ماه خبرای بارداری بیشتری بشنویم  انشالله این ماه دوباره مامان میشی😍😍😍

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
با دیدن تاپیکتون یاد خودم افتادم خیلی بارداری سختی داشتم اول بارداری خانواده شوهرم گفتن زوده باید سق ...

سلام عزیزم .تو بارداریت امتحانات و پس دادی و خدا نتیجه صبرت و بهت داد خدا رو شکر که بچت کنارته وسالم عزیزم ..دکترای به من گفتن بچت ریه اش تشکیل نشده و ما هیچ امکاناتی براش نداریم..پسر منم مثل شما تموم این دستکاه بهش وصل بود ..ولی خدا ازشون نگذره موقع انتقال پسرم آسمونی شد ..الان شما میگید یه امپول زدید..حتی به ما اینم نگفتن ..الان که شما نوشتید کلی گریه کردم که خدا چرا به ما نگفتن ماهم این آمپول تهیه میکردیم. ‌الان پسرم پیشم بود ای خدا چرا این دکترا با ما این کار و کردن .خدا ازشون نگذره..پسرم چقد تلاش میکرد..اینقد زرنگ بود تموم اون وسایل که بهش وصل بود با دستای کوچولو در میاورد ..اخ بمیرم براش فقط همون کلاه اکسیژن سرش بود همون فقط ازش یادگاری دارم که بوش میده

عزیزم منم این روزا رو دیدم اما پسرم طاقت نیاورد و آسمونی شد ان شاءالله که روزای خوب و شادی کنار پسرت ...

تنهای عزیزم انشاالله شما هم به زودی دلت شاد شه و این غم برات کمی کم رنگ شه 😔😔😔

الهی بمیرم براش خدا حفظش کنه برات ..الان با دیدن این عکس تموم خاطرات پسرم اومد جلوی چشم😔😔😔

عزیزم😔شرمنده ناراحتت کردم

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
ممنون عزیزم..اینجا خیلی از مادرا بچه چند روزه چند ماه و حتی چند سال از دست دادن .خدا به همه ما مادرا ...

کاملا درکت میکنم وقتی بدنیا بیاد خیلی سختتره در ظاهر زنیم اما به خدا دلمون خیلی خیلی توانایی تحمل سختی هارو داره چند بار این اتفاق واسه ادم بیافته واقعا تلخه  انشالله دیگه واسه ت پیش نیاد ویه بچه سالم دیگه داشته باشی که عصای پیریت باشه

مرا هزار امید هست وهر  هزار تویی

عزیزم باخوندن حرفات یه جوری شدم تاخدا نخواد نمیشه پس خودش هروقت داد شکر

مایه مثل داریم میگه بچه ای که خدا بده پیغمبرهم نمی تونه بگیره  خدا واسه هم حفظتون بکنه وزیر سایه پدر مادرش بزرگ شه وقد بکشه مادر صبوری هستی باوجود سن کم خیلی عاقلی افرین به صبر وتوکلت  

ای وای مادر بمیرم چه زجر کشیده وای خدایا شکرت شکرت ک بخشیدیش به پدر و مادرش عزیزم خیلی سختی کشیدی خیلی ولی شکر بابتش خدا حفظش کنه از این بعد همیشه تنش سالم باشه و دلتون خوش 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
مایه مثل داریم میگه بچه ای که خدا بده پیغمبرهم نمی تونه بگیره  خدا واسه هم حفظتون بکنه وزیر سای ...

مرسی گلم❤❤

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
ای وای مادر بمیرم چه زجر کشیده وای خدایا شکرت شکرت ک بخشیدیش به پدر و مادرش عزیزم خیلی سختی کشیدی خی ...

عزیزم مرسی❤

عزیزم باخوندن حرفات یه جوری شدم تاخدا نخواد نمیشه پس خودش هروقت داد شکر

دقیقا شکرخدا❤