2777
2789
چجوری اخه استرس دارم شدیدناراحتم اصلااوضاعم خیلی داغون 

مهرا جان میفهمم همه همدردیم و حال مشترک ولی مگه دوست نداشتی باردار بشی دوباره خدا این لطف کرده مواظب هدیه اش  باید باشی هر چند سخت باشه تا خدای نکرده باز اتفاقی نیفته 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهرا جان میفهمم همه همدردیم و حال مشترک ولی مگه دوست نداشتی باردار بشی دوباره خدا این لطف کرده مواظب ...

خیلی نگرانم همش میترسم دکترم خیلی امیدوارگفت بچتومیدم بغلت میفرستمت دکترقبلیم اینقدرمثل این داروواینانداداین ازاول داره سفت میگیره البته گفت چون یبارسقط داشتی این یکی بایدبیشترتحت نظرباشه

خدا حفظش کنه برات ...من پسرم ۱۳ سالشه .هی گفتم بزرگ شه بعد بیارم .تا الان ...دوساله که دارم بجه میار ...

سلامت باشی. انشاءالله که زودتر خدا بهمون یه فرشته ی دیگه عطا کنه تا پسرامون تنها نمونن.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
سلام عزیزم... میبینم زدین تو کار مثبت ۱۸🤣🤣🤣🤣عشقم شما باید رو حدس خودت به من بگی هوازی😂😂😂😂... ...

ن والا داشتیم حلاجی میکردیم اقدام بجه ها رو ، نه سفید اخه من تا حالا سفید نپوشیدم زرده زرد قناری   

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
الهی...😔😔😔منم پسرمو هفته ۲۴ از دست دادم .. تحملش واقعا سخته خصوصا برا شما که دوبار تجربه داشتی .. ...

خیلی ناراحت شدم براتون. اینقدر این قضیه غم انگیزه که اصلا دوست ندارم کسی مثل من تجربه اش کنه. بابت دعای خیرت ممنون. انشاءالله خدا به شما یک جفت دو قلوی ناز عطا کنه.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
خیلی ناراحت شدم براتون. اینقدر این قضیه غم انگیزه که اصلا دوست ندارم کسی مثل من تجربه اش کنه. بابت د ...

فدات بشم عزیزم... انشالله برای شما هم بهترینها پیش بیاد... عزیزم چاره ای جز صبر و امید نداریم.. توکل بخدا...از من دقیقا۷۹ روز میگذره... شما چند وقته این اتفاق افتاده واستون؟،

الان که باردار نیستم عزیزم چون یکبار سقط داشتم دو ماه مراقبت داشتم بعد اقدام کردم تو ماه دوم این اتف ...

انشاءالله بخیر بگذره اگه نباشه منم خیلی خوشحال میشم چون جمله ۳ سقط مکرر مثل پتک رو سرم خراب میشه. من به دو تا متخصص تو صارم نشون دادم.

فدات بشم عزیزم... انشالله برای شما هم بهترینها پیش بیاد... عزیزم چاره ای جز صبر و امید نداریم.. توکل ...

خیلی ممنونم من ۵ روزه که زایمان کردم.