2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زهرا من و تو امشب +۱۸ حرف زدیم.بسه دیگه🙄🙄🙄الان بچه ها میان حرفامونو میخونن میگن این دو تا چقدر سر ...

نه بابا تبادل اطلاعات علمی هست باشه باشه خب دیگه چه خبر 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

اقدام ها رو شما میکنید خواهرا ما هم کالبد شکافی میکنیم مسائل خاورمیانه رو ببینم مشکل خاصی نباشه .

ومن الله توفیق 

از همینا باید بترسی بچه درسخون ها شوهر منم کلا رتبه های برتر بوده و بهترین دانشگاه و ... بعد یه حرکت ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وااای از دست تو🤣🤣🤣🤣🤣انقدر خندیدم ..همسرم میخنده بهم میگه به چی میخندی؟؟گفتم هیچی به حرف دوستم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
 اقدام ها رو شما میکنید خواهرا ما هم کالبد شکافی میکنیم مسائل خاورمیانه رو ببینم مشکل خاصی نباش ...

🤣🤣🤣🌹واقعا عجب حرفی زدیااا دمت گرم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وااای از دست تو🤣🤣🤣🤣🤣انقدر خندیدم ..همسرم میخنده بهم میگه به چی میخندی؟؟گفتم هیچی ...

بده منو داری هر شب میخندونمت ؟.  

سلام دوستان من نوزده هفته باردارم وگاهی لکه بینی دارم حتی وقتایی که نزدیکی ندارم دکترم گفته ننرماله بدون اینکه معاینه کنه میخوام بدونم احتمال سقط بعده نوزده هفته چقده؟؟وبه چه دلایلی میتونه باشه

@آرسااام   عزیزم الان ازدکتراومدم گفت بتام طبیعی وخوبه چندتاآمپول دادوآسپرین ویه قرص دیگه که ...

خب خب دیدی دیدی خدا رو شکر عزیزم سونوت نکرد ؟

سلام دوستان من نوزده هفته باردارم وگاهی لکه بینی دارم حتی وقتایی که نزدیکی ندارم دکترم گفته ننرماله ...

عزیزم اگه میبینی دکترت خوب نیس و پیگیری نمیکنه عوض کن خدای نکرده پشیمونی نیاره بعدش شاید جفتت پایینه استراحت کن پله نرو دستشویی فرنگی استفاده کن انشالله ک خیره

نه گفتش زوده پنج هفته ویک روزم بودگفتش سه هفته دیگه برم صداقلبشوبشنوه

اره از روز اول پریود حساب میکنن پس استراحت کن فعلا به خودت برس خوب بخور انشالله تا صدای قلب قشنگش