2777
2789
امروز یا فردا باید ررم پیش دکترم دوراره ازش میپرسم ، باز نگرانیام با حرف شما برگشت ، اخه تو سایتام ن ...

سعیده جان اون ماه ک این اتفاق افتاد پریودت سنگین تر بود ؟

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
من هیچ کدوم از این مشکلات نداشتم و نموندن برا من بند ناف و اینجور چیزا بود فقط بدشانسی

خدا رو شکر عزیزم انشاءالله خدا بچه های سالم و صالح بهت بده.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سنت کم انشاالله یه نی نی سالم خدا بهت هدیه میده ..خیلی سخته سه بار آدم نامید بشه ..ولی عزیزم ت ...

خیلی ممنونم . توکلم به خداست فقط از این ناراحتم که بچه هام تا دقیقه آخر قلب داشتن و جلوی چشم دست و پا زدن و مردن. هیچ وقت اون لحظه ها از ذهنم نمیره.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
امروز یا فردا باید ررم پیش دکترم دوراره ازش میپرسم ، باز نگرانیام با حرف شما برگشت ، اخه تو سایتام ن ...

عزیزم نگران نباش استرس تو بارداری سم هست. انشاءالله که برای شما بارداری و سقط محسوب نمیشده.

خیلی ممنونم . توکلم به خداست فقط از این ناراحتم که بچه هام تا دقیقه آخر قلب داشتن و جلوی چشم دست و پ ...

عزیزم منم پسرم جلوی چشم خودم پر کشید😔😔فقط خدا باید بهمون صبر و آرامش بده

باران عزيز ممنونم  وقتي اسم مامانها رو نوشتم تو لايك كردي خيلي ناراحت شدم از حافظه ام 😞 ...

و این داستان مادر شوهر ادامه داره😅😅

تابستون بهم گفت کاپشن رو بیار من بشورم. گفت چون توش پر است و از طرفی گرون خریدی، بلد نیستی بشوری و خرابش میکنی.

من هم خوشحال!!! بردم دادم بهش، برام شست و بعدش گذاشتم توی کمد. 

پریروز هوا سرد شده بود، برش داشتم بپوشیم، دیدم همه پرهاش توش گوله گوله شده و یه طرف جمع شده.

استادم گفت آخه این کاپشن ها رو که توی خونه نمیشورند حتما باید بدی خشک شویی🤣🤣

عزیزم منم پسرم جلوی چشم خودم پر کشید😔😔فقط خدا باید بهمون صبر و آرامش بده

خدا انشاءالله خودش به دلمون نگاه کنه چون با هیچ چی آرووم نمیشم.

و این داستان مادر شوهر ادامه داره😅😅 تابستون بهم گفت کاپشن رو بیار من بشورم. گفت چون توش پر است و ...

به شوهرم گفتم که بهش چیزی نگه.

امروز خونه مادر شوهرم بودیم. خودش گفت کاپشنت چیزی نشده؟ بعد گفت  که کاپشن خودش گوله گوله شده.

من اینطوری بودم 😶😶

شوهرم هم توضیح داد که استادم گفته این کاپشن ها رو نباید با ماشین توی خونه شست چون پر واقعی است و باید داد خشک شویی🤣🤣

عزیزم پسرت چند سالشه؟؟

۴ سال و نیمه

خدا از رگ گردن به ما نزدیک تره🌹🌹

آره واقعا فقط میخوام زودتر آرومم کنه.

۴ سال و نیمه

خدا حفظش کنه برات ...من پسرم ۱۳ سالشه .هی گفتم بزرگ شه بعد بیارم .تا الان ...دوساله که دارم بجه میارم ولی یکی رو سیزده هفته از دست دادم آرشم و بعد بدنیا اومدن بعد ۴ روز😔😔😔