2777
2789
سلام خوشگلا خوبین  روزتون بخیر و شادی

سلام خانوم خانوما چه خبر  

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب منم همش به خیلی چیزها فک میکردم و همچیو بهش ربط میدادم الان کمتر فکر میکنم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
نمی دونم تازگیها به این فکر افتادم شاید متفورمین و کلومیفن باعث چنین مشکلاتی میشه کسی هست که این قرص ...

من متفورمین میخوردم چون یکم تنبلی داشتم وزنمم بالا بود ولی قرص دیگه ای مصرف نکردم زمان بارداری قطع کردم، بعضی جاها خوندم که نوشته بودن تا سه ماه اول نباید متفورمین قطع کنی یهویی چون باعث سقط میشه از دکترم پرسیدم گفت نه میگفت صدرصدی نیست ، ولی اون قرصای دیگه رو بهم گفت امکان بارداری افزایش میده و همینطور در عوض سقط تو سه ماه اول چون امکان داره یک تخمک ضعیفم بارور کنن ولی بعد سقط بشه مثل کلومفین، لتزرول

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

وقتی اینجور مسائل پیش میاد دنبال اینی ببینی چیکار کردی چی مصرف کردی که باعث این اتفاق شده منم همش اوایل دنبال دلیلی برای خودم بودم مثلا یکیش من میگرنم موقع بارداری وحشتناک زیاد شده بود هر روز هر روز اونم بدجور که از سردرد گریه میکردم دکترم بهم شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ داد گفت وقتی تحمل نداشتی استفاده کن من تا سقط پنج باری شد استفاده کردم ، دیکلوفناک از اون دسته داروهایی که تو سه ماه دوم سوم برای جنین خطرناکه و مشکل قلبی برای جنین ایجاد میکنه تا مدتها حودمو سرزنش میکردم میگفتم شابد تو سه ماه اولم این باعث سقط شده، یا اوایل بارداریم هنوز نمیدونستم پام پیچ خورد بود چون کلا پام سالها قبل تاندونش پاره شده بیشتر مواقع اسیب میبنه رفتم رادیولوژی عکس گرفتم که دکترم گفت روزهای اول مهم نیست   وخیلی چیزای دیگه مصرف کلی کدیین و ارگوتامین قبل بارداری و روزهای اول بارداری که نمیدونستم ، ولی دیگه اتفاقی که افتاده اگر بخوای بشینی به اینا فک کنی یکی دوتا نیست فقط خود ادم داعون میشه اون بچهم با این حرفا خود خوریها برنمیگرده

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
من متفورمین میخوردم چون یکم تنبلی داشتم وزنمم بالا بود ولی قرص دیگه ای مصرف نکردم زمان بارداری قطع ک ...

من فقط به خاطر لاغری متفورمین مصرف می کردم و منم زمان بارداری قطع کردم جالبه شما جایی خوندید که سه ماه اول باید مصرف کرد
آخه همش در حال مرور هستم الان که فکر می کنم چند نفری که دیدم و هر کدوم به نوعی مشکل پیدا کردند این داروها رو مصرف کرده بودند
هر چند مریم جون که یک مثال نقض هست
تو مراقبتهای ویژه 3 نفر از خانومهایی که دوقلو داشتند همه کلومیفن خورده بودند و اصلا وضعیت بچه ها خوب نبود میگم خوب نبود و دو نفر که یک قلشون رو از دست داده بودند البته یکی از این خانومها هم کلومیفن را برای پسر دار شدن خورده بود که هر دو قلش پسر شده بودند یکیش بلافاصله پر کشید اون یکی هم تو مغزش کیست داشت

آره واقعا همینه دارم دیونه میشم همش خودم رو مقصر میدونم

اصلا اینطور نیست.ببین خیلی طبیعیه همش دنبال علتی.من تا مرداد ینی سه ماه بعد زایمانم هر روز و شب تو سایت های خارجی بودم و اونواع و اقسام مقاله ها رو میخوندم و نت برمی داشتم و ..هر احتمالی که پزشکا داده بودن، دونه دونه میرفتم سرچ میکردم.وقتی دکتر پریناتولوژیستم حرف میزد و منم حرف میزدم ..دکتر پیری با اون اخلاق گندش خندید گفت دختر چقدر اطلاعات داری!گفت همه رو سرچ کردی؟گفتم بله راه دیگه ای که نبوده..گفت کافیه دیگه با این سرچ ها فقط خودتو اذیت می کنی..ما به مورد شما،توی پزشکی میگیم غیر قابل انتطار..دیگه آب پاکی ریخت رو دستم.من یه استامینوفن ساده هم طول بارداری نخوردم و انقدر مراعات غذایی میکردم ولی خب چی شد نتیجه اش!! الان خیلی بهترم اصلا وسواس گونه دنبالش نیستم حالات الان توام خیلی طبیعیه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
آره راست میگید ولی خواهشا اگر کسی هم بوده مصرف نکرده بگه    

زیبا جون به خوردن قرص زیاد ربطی نداره 

توی سیکل ای وی اف کلی از این قرص ها میدن و اتفاقی نمی افته 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
اصلا اینطور نیست.ببین خیلی طبیعیه همش دنبال علتی.من تا مرداد ینی سه ماه بعد زایمانم هر روز و شب تو س ...

منم همش دنبال علت مرده زایی و ایستادن قلب هستم 

اینقدر سرچ کردم دیونه شدم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
زیبا جون به خوردن قرص زیاد ربطی نداره  توی سیکل ای وی اف کلی از این قرص ها میدن و اتفاقی نمی ا ...

سلام عزیزم. من چی بگم. من که چیزی مصرف نکردم حتی یه قرص سردرد. فقط ویتامین خوردم .آخرش گفتن ریه بچم تشکیل نشده. 

سلام عزیزم. من چی بگم. من که چیزی مصرف نکردم حتی یه قرص سردرد. فقط ویتامین خوردم .آخرش گفتن ریه بچم ...

منم الان همش دنبال دلیل میکردم  چرا ریه بچم تشکیل نشده.ولی آخرش میزنم.دکتر احمق اگه به من امپول بتامتازون میزد این اتفاق نیفتاد ...😔😔😔