2777
2789
خدا به داد دل خواهرت برسه الهی..واقعا غم فقدان بچه تحملش راحت تر از دیدن بیماری و زجر کشیدنش هست.حدا ...

اره نظر منم همینه 

بچه مریض داشتن خیلی سخته پدر مادر واقعا زجر میکشن 

خواهرم میگه چند روز پیش رفته بودن پارک بعد یک پدری بچه اش رو آورده بوده شهربازی میگه خیلی بچه قیافه ترسناکی داشته سه چهار سالش بوده روی وسایل بازی بچه ها نشسته هی به پدره میرسیدم دست تکون میداده برای باباش ، خواهرم میگه باباش اینقدر توی چشاش اشک بوده هی چند قطره میومده سریع پاک میکرده بچه های همه رو میدیده بچه خودش رو میدیده . 

اینقدر دلم بحالش سوخت وقتی خواهرم تعریف کرد 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
هفته ۳۷ سونوی آن تی رو هم داد دو تا بچه هاش سالم سالم بودن مشکل ژنتیکی هم نداشته نمیدونم چرا اینجوری ...

اخه بعضی بچه های هیدروسفالی ممکنه به خاطر زایمان زودرس باشه ولی بچه های خواهرتون دیگه رشد کامل داشتن..پزشکا هیچ توضیحی ندادن؟؟

کلا بارداری چند قلویی خیلی ریسکیه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره نظر منم همینه  بچه مریض داشتن خیلی سخته پدر مادر واقعا زجر میکشن  خواهرم میگه چند رو ...

ای واای اون پدر دلش هزار تیکه ست ..چقدر سخته.بدترین درد دنیا دیدن زجر کشیدن بچته

بچش  تشنج هم داره دارو می خوره وقتی میاد خونه مامانم یه سبد دارو داره توش داروهای بچشه که مال ت ...

اخی الهی 

واقعا ناراحت شدم انشالله خدا به خواهرت کمک کنه 

بچش  تشنج هم داره دارو می خوره وقتی میاد خونه مامانم یه سبد دارو داره توش داروهای بچشه که مال ت ...

خدا به داد خواهرت برسه و کمکش کنه فقط.آمین

ای واای اون پدر دلش هزار تیکه ست ..چقدر سخته.بدترین درد دنیا دیدن زجر کشیدن بچته

اره بخدا 

خواهرم میگه من که میخواستم برای پدره گریه کنم 

بچه که چیزی نمیفهمیده 

میگه همه هم با تعجب به بچه نگاه میکردن 

ایران هم که متاسفانه عکس العمل مردم خیلی بده 

باز اینجا به روی خودشون نمیارن اصلا 

هفته ۳۷ سونوی آن تی رو هم داد دو تا بچه هاش سالم سالم بودن مشکل ژنتیکی هم نداشته نمیدونم چرا اینجوری ...

خودت ازدواج کردی بچه داری ؟ 

نظر دکتر بچه چیه ؟ 

آره یک ماه بعد عروسیش حامله شد

پس یه چشم حسابی خرده . من خودم دوماه بعد باردار شدم اولش تا هفت ماه همه چی خوب بود ولی یهو شکمم زیاد بزرگ نمیشد رفتم سونو میگن شکمش دو سه هفته کوچیکتر سنشه وزنشم کمه همش میگم خدایی نکرده چیزیش نباشه . همه چیو سپردم به خدا . ولی واقعا اینا چشم و نظر 

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
پس یه چشم حسابی خرده . من خودم دوماه بعد باردار شدم اولش تا هفت ماه همه چی خوب بود ولی یهو شکمم زیاد ...

الان بارداری ؟ 

واقعا امتحان های خدا برای بعضی ها خیلی سخته 

اره واقعا یه اشناهامون بچش موقع زایمان اکسیژن درست بهش نرسید مثل یه تیکه گوشت افتادا اونم میگن زیاد زتده نمیمونه بهش محبت کتید مخصوصا مامانش چون زودی از دنیا میره 

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

بنظرم خواهرت یک تولد مختصر بگیره و اون یکی خواهرت نباشه که غصه بخوره 

تا یکخورده حداقل این مساله عادی بشه براش 

فعلا خواهرت که بچه مریض داره خیلی داغه از این غصه و ممکنه دلش خیلی بشکنه 

حالا اون خواهرت انشالله سال های بعد تولد بگیره برای بچه اش 

من بودم هیچوقت تولد نمیگرفتم برای بچه ام که خواهرم غصه بخوره 

من و خواهرم هم حاملگی سومم با هم باردار بودیم اون بچه اش سالم بدنیا اومد مال من از دنیا رفت 

الان هر وقت پسرش رو میبینم غصه میخورم