💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانمها ببخشید یه سوال کسی میدونه نوزادان میکرو سفالی عمرشون چقدره خواهرم دو قلو داشت تمام ازمایشاتشم سالم بود یکیش ماه آخر تو شکمش مرده بود اون یکی الان میکرو شده خیلی از بارداری میترسه الان یه بچش ۱ سالشه مثل یه تیکه گوشت هستش براش دعا کنید میگه دکترا گفتن عمرش کوتاهه
شوهرم الان میگه داری با کی چت میکنی گفتم توی نی نی سایتم میگه دندون بچه رو بکش برای همیشه ب ...
بزار بگه توجه نکن.خب تازه بچتونو از دست دادین همسرتم ناراحته و فعلا نمیتونه به بارداری دوباره و ریسک هاش فکر کنه ..خیلی طبیعیه.این حس اشتیاق تو وجود ما به خاطر حس قوی تمایل به مادر بودنه که تو سرشتمون هست.