2777
2789
انشالله خدا دوباره بهت یک پسر دیگه میده  ولی من برخلاف بچه ها اعتقادم اینه اونا همون فرشته ها ...

منم باهات موافقم..چون اونا رفتن و روحشون تا ابد پیش خداست.

چون به تناسخ اعتقاد ندارم پس پسر من هرگز برنمیگرده و در کنار خدا آرامش داره

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه باشماهاهستم خوبم باورکنیدبخاطرشماهست عزیزم سه ماه سی درصدم حساب کنی الان باید۱۰۰ درصدباشه🤣

مهرا جان تا یک سال برای اقدام به بارداری هر زن و مردی فرصت دارن و بعد از یکسال بهشون میگن ازمایش بدین و امکان نباروری هست و باید درمان کنن و در موارد بالای 35 سال میگن 6 ماه ... بعدم اقدام کردن یعنی از روز بعد از پریود یک شب در میان تا پریود بعدی اقدام کنی نه اینکه یکبار یا دوبار و بعد باردار نشی و فکر کنی مشکل داری...قرص های تقویتی برای بهتر شدن فولیکول ازاد شده هم بعضی ها میخورن البته با نظر پزشک...

شما تازه 4ماه گذشته از اون اتفاق کلا مگه چند بار اقدام کردین؟اصلا نباید فکر کنید مشکل دارین این حرف خیلی غیرمنطقیه عزیزم

خیلی بده خدا بخواد آدم رو با بچه اش امتحان کنه  البته من دیگه به این چیزا اعتقادی ندارم مثلا ب ...

نه واقعا منم قبول ندارم که این از دست دادن امتحان باشه...چرا باید امتحان بشیم... ادمهای خوب بلایی سرشون میاد میگت خدا امتحانمون میکنه بلا سر ادم بد بیاد میگن تقاص کاراشو میده...اینا واقعا نظریات ما ادمهاس با این بینش کم و ناچیزمون...نه امتحانی هست و نه تقاصی...بچه نوزادی که پدر و مادرشو تو تصادف از دست میده که قرار نیست امتحان بشه یاتقاص کاری رو ببینه...اینا همش سرنوشته... به نظره من سرنوشتی که واقعا کاری از دستمون برای تغییرش بر نمیاد به جز اینکه بپذیریمیش....

السا جان برات ارزوی های خوب میکنم برای تو و همه بچه های تاپیک ....هر چیزی که قلبا میخواین براتون اتفاق بی افته...

مهرا جان تا یک سال برای اقدام به بارداری هر زن و مردی فرصت دارن و بعد از یکسال بهشون میگن ازمایش بدی ...

میرم‌ سونواین اقامیگه بعدش دلم میخوادزودتربیادنمیدونی چه عذابی نیستنش

نه واقعا منم قبول ندارم که این از دست دادن امتحان باشه...چرا باید امتحان بشیم... ادمهای خوب بلایی سر ...

اره عزیزم‌ ولی  چه سرنوشت بدی الان همه چی بدنه دل خوشی نه خوشحالی زحمتون به بادرفت خستم خیلی خستم

میرم‌ سونواین اقامیگه بعدش دلم میخوادزودتربیادنمیدونی چه عذابی نیستنش

مگه میشه ندونم چه عذابیه عزیزم...

سونوگرافیست که تخصص زنان نداره... بابت هر حرفی که نباید فکر کنید توانایی بچه دارشدن ندارین...

دلم می خواد بیخیال همه چیز بشم همه چیز 

بگم ولش کن همه چیزو 

تلاش خودت رو کردی چیزی نشد

ای کاش تو سرنوشت پر از انتظار من بیخالی و رهایی هم توش بود
جالبه حتی توی خواب هم رویا نمی بینم همش کابوسه

نه واقعا منم قبول ندارم که این از دست دادن امتحان باشه...چرا باید امتحان بشیم... ادمهای خوب بلایی سر ...

مریم جان خیلی دوست داشتم هزار بار لایک کنم فقط یکبار این امکان رو دارم
میگن واقعیت تلخه جریان حرفه توئه

مگه میشه ندونم چه عذابیه عزیزم... سونوگرافیست که تخصص زنان نداره... بابت هر حرفی که نباید فکر کنید ...

اره عشقم میدونم ولی چون باراول سردوماه حامله شدم الان برام خیلی عجیب ونگران کنندس

دلم می خواد بیخیال همه چیز بشم همه چیز  بگم ولش کن همه چیزو  تلاش خودت رو کردی چیزی نشد ...

منم همینم‌‌ عزیزم خیلی دلم میخادبیخیال شم دیشب شوهرم میگفت این دنیاارزش نداره مگه چقدرمیخای زندگی کنی که اینقدرخودتوداغون کردی گوربابادنیاولی وقتی بش فکرمیکنی میبینی نمیشه

مریم جان خیلی دوست داشتم هزار بار لایک کنم فقط یکبار این امکان رو دارم میگن واقعیت تلخه جریان حرفه ت ...

عزیزم نباید ناامید باشی من مطمنم زود باردار میشی

زندگیمون پر از اتفاقات غیرقابل پیش بینیه...پر از غم و شادی... واقعا به جز اینکه زندگی کنیم کاری از دستمون برنمیاد... از دیشب همسرم با من قهر کرده و اینقدر دلیل قهرش عجیب و غیر منطقیه که نمیتونم بگم...با زنی که اون همه درد کشیده الانم بارداره تو ماه هشت قهر کرده رفته تو اتاق درو بسته...رفتم سرکوچه شیر بخرم با ماشین از روبرو اومد از کنارم رد شد... ادم چی بگه به این زندگی... مثلا میخواد منو امتحان کنه این دنیا...واسه چی؟مثلا تقاص میدم؟تقاص چی؟بازتابه رفتارمه؟کدوم رفتار؟... نشستم تو اتاق از صبح فکر میکنم برم یه هتل چند روز... زندگی عجیبه و پر از اتفاقایی که هیچ جوابی براشون نیست....

عزیزم نباید ناامید باشی من مطمنم زود باردار میشی زندگیمون پر از اتفاقات غیرقابل پیش بینیه...پر از غ ...

عزیزم خودتو ناراحت نکن الان تو وضعیتی نیستی که بخوای استرس داشته باشی، کاش میشستی باهاش صحبت میکردی و دلیل رفتاراشو میپرسیدی شاید یک سوتفاهم بیشتر نباشه 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم