2777
2789
دوستای گلم کسی میدونه تو شرایط من برا اقدام بعدی باید چکار کنم؟ کدوم دکتر برم؟ چه آزمایشاتی بدم؟ می ...

عزیزم آزمایشات انعقادی دادی ؟ 

دلیل ایست قلبی بچه چی بود ؟ 

مشهد دکترای خوب زیاد داره 

دکتر نفیسه برادران متخصص بارداری های پر خطر هست 

تیمورزاده ، ترک زاده هم خیلی خوب و قدیمی هستن 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
من الان از پیش دوستم اومدم یک دختر سفید برفی گوگولی بدنیا اورده، خدا به پدر مادرش ببخشتش، اسمشو گذاش ...

مبارکتون باشه انشالله 

انشالله خودت هم بزودی صاحب یک نی نی ناز تپلی بشی 

گفتی دختر سفید برفی گوگولی دلم ضعف رفت ای خدا چی می‌شد دختر منم بدنیا میومد سالم ، قرار بود آخر آبان بدنیا بیاد اما بازم خدا نخواست نمیدونم چرا فقط برای من نمیخواد اصلا چرا میده که بعد پس بگیره این طور 

خسته ام از این دنیا 

کاش خدا دلش به حال منم به رحم میومد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم دعام کن ماهک منم برگرده

انشالله برمیگرده عزیزم 

لبنیات زیاد مصرف کن 

کلسیم و منیزیم قرصش رو بگیر بخور 

بعد از پری اقدام کن تا دو سه روز مونده به تخمک گذاریت بعد دیگه اقدام نکن اگر دختر میای 

مبارکتون باشه انشالله  انشالله خودت هم بزودی صاحب یک نی نی ناز تپلی بشی  گفتی دختر سفید ...

انشالله ایندفعه یک دختر گوگلی سفید برفی بهت میده یکی دوتا از دوستای دوستم که تومهمونی قبلا منو دیده بودن میدونستن باردارم تا دیدنم گفتن انشالله توم چیزی نمونده به زایمانت نمیدونستن سقط کردم گفتم وا اگر بود الان یک شکمی چیزی داشتم الان که شکمم به پشتم چسبیده،

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
اره گفتن سالمه نقص لوله عصبی داشت تو غربالگری یکی از آزمایشات همونه الفافتوپروتینه که اینجور مشکلات ...

وای عزیزم...چقد سختی کشیدی...الهی بچت سالم بیاد بغلت همه رنجهات یادت بره....

عزیزم آزمایشات انعقادی دادی ؟  دلیل ایست قلبی بچه چی بود ؟  مشهد دکترای خوب زیاد داره&nb ...

ازمایشات انتقادی نه

قلبش معلوم نشد اما دکتر زایمانم می گفت چون از نظر من سالم بوده مشکل خاصی نبود پس احتمالا قلبش مشکل داشته، می گفت بفرستید کالبد شکافی، راستش منم اولش میخواستم همین کارو کنن، اما خانوادم گفتن گناهه بچه رو تیکه پاره کنن. بسپارش به خدا 

من یبار پیش دکتر برادران برای جواب غربالگری اول رفتم که گفت ریسکش خیلی پایینه نیاز به سل فری یا آمینو نیست همون غربالگری دوم کافیه اگه اون مشکل داشت بعدش اینا، که خب سالم بود.

اما بعد چون مطبش شلوغ بود و زیاد وقت نمیذاشت دیگه اونجا نرفتم

راجع به بقیه هم فقط شنیدم، نمیدونم

خیلی هم میگن دکتر اسکوئیان، چیزی شنیدید؟

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
من فكر مي كنم علتي كه به قول خودت شوهرت نسبت به فرشته ات بي تفاوته به نظر من از اضطرابشه نه از بي تف ...

نمیدونم عزیزم ... امیدوارم حال هممون خوب باشه ...این حال خوب خیلی مهمه ... انشاالله بارداری های همتون پر از شادی و حال خوب بگذره ... 

انشالله برمیگرده عزیزم  لبنیات زیاد مصرف کن  کلسیم و منیزیم قرصش رو بگیر بخور  بعد ...

خیلی تغذیه تاثیر نداره عزیزم میگن فقط تا 50 درصد میتونه نقش تعیین کننده داشته باشه... 

انشالله ایندفعه یک دختر گوگلی سفید برفی بهت میده یکی دوتا از دوستای دوستم که تومهمونی قبلا منو دیده ...

بعضیوقتا ادم فک میکنه این ادما از عمد اینجوری میگن!!برای منم ازین برخوردا پیش اومد....البته من بدبین شدم کلا ...زیاد به حرفای من محل نذار 😄