2777
2789
کلا همه شهرای شمال عالین  شوهر من توی ایزدشهر و محمود آباد زمین خریده  میخوان آپارتمان بس ...

همسرم عاشق هوای لندنه تا بارون میاد ابری از پنجره بیرون نگاه میکنه میگه امروز هوا، هوای لندنه چنان عشق میکنه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
عزیزم خدا شاهده من با عشق از دخترم نگهداری میکنم هیچ خسته نیستم ولی وقتی میبینم از حال میره لاغر ووض ...

الهی بگردم انشالله خدا بهت نیرو و توان زیادی بده که از این فرشته ناز مراقبت کنی 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خدا شاهده من با عشق از دخترم نگهداری میکنم هیچ خسته نیستم ولی وقتی میبینم از حال میره لاغر ووض ...

عزیزم پاداش کارات میبینی خدا به دختر کوچولوت هم سلامتی بده خیلی سخته خدا کمکت کنه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
عزیزم دکترا چی میگن ؟  امیدواری چیزی میدن یا نه ؟

برا دخترم درمانی نیست چون اسم بیماریشو نفهمیدن ازمایش ژنتیک دخترمو دادیم ب یک ژن مشکوک شدن بعدداز منو شوهرم ازمایش گرفتن ببینن ما هترو اون ژن رو داریم یان کوهنوز جواب این ازمایش نیومده

😆
دنیا اومدن.یکی ۳ روز زنده بود یکی ۱۱ روز

چقدرمن ناراحت شما شدم. اشکم امد. خدا منو بکشه که 2تا دسته گل دارم و به خاطر شیطنتشون دعواشون میکنم. اصلا موهای تنم سیخ شد این تایپیک تازه چندصفحه اول خواندم.  انشاله دامن همتون سبزبشه خدا بهتون صبربده.  خدا به منم صبربده و قدر نعمتشو بدونم.  

من که میگم تو فرشته ای فقط در قالب انسانی تو رو به خدا واسه عاقبت بخیری من دعا کن..تو دعات خیلی زود برآورده میشه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
همسرم عاشق هوای لندنه تا بارون میاد ابری از پنجره بیرون نگاه میکنه میگه امروز هوا، هوای لندنه چنان ع ...

اره اینجا زیاد بارون میاد 

کلا طبیعت خیلی زیبایی داره شهرش 

خونه ها هم ساخت قدیمی 

اخ خدا چه سخت  خدا به خانواده اش صبر بده  آنزیم های کبدش بالا بود ؟  وای ترسیدم از ...

واقعا مادر بیچارش دسته گل 30ساله اش رو کرد زیرخاک هنوز که هنوزه سرپانشده. حکمت خدا بود دیگه. چی بگم. 

من که میگم تو فرشته ای فقط در قالب انسانی تو رو به خدا واسه عاقبت بخیری من دعا کن..تو دعات خیلی زود ...

الهی عزیزم منم ی خطاکارم کسی نیستم ..انشالله عاقبت ب خیر شی  گلم انشالله ب مراد دلت برسی

😆
چقدرمن ناراحت شما شدم. اشکم امد. خدا منو بکشه که 2تا دسته گل دارم و به خاطر شیطنتشون دعواشون میکنم. ...

عزیزم خیلی خیلی قدر بدون ماها در حسرت یه نگاه بچمون هستیم ک به دلمون موند همین 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
برا دخترم درمانی نیست چون اسم بیماریشو نفهمیدن ازمایش ژنتیک دخترمو دادیم ب یک ژن مشکوک شدن بعدداز من ...

ای بابا چه سخت واقعا نمیدونم چی بگم امیدوارم درمانی برای دخترت پیدا بشه عزیز دلم و یا شفا پیدا کنه 

انشالله که جواب آزمایشتون خوب بیاد 

[QUOTE=107777681]برا دخترم درمانی نیست چون اسم بیماریشو نفهمیدن ازمایش ژنتیک دخترمو دادیم ب یک ژن مشکوک شدن بعدداز من ...[/QUOT انشالله خوب میشه نا امید نباش برای خدا کاری نداره عزیزم، 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم