2777
2789
به ارواح خاک بابام امروزمرخص شدم چرابامن اینجوری رفتارمیکنیدنمیگذرم ازتون هرکی قضاوتم کنه من خودم دا ...

مهراجان انشالله هر چه زودتر بهتر بشین ما همه نگرانت بودیم و من برای همین بهتون پیام دادم، من اشتباه کردم وقتی پیامتون گرفتم اینجا مطرح کردم و بچها رو نگران کردم مجدد از همه عذر خواهی میکنم، من دلم نمیخواست حرفای که تو پیام گفته شده رو اینجا مطرح کنم ولی شما مجبورم کردید،حرفای شما به زهراجون با چیزهای که بمن گفته شده بود فرق داشت و نمیخواستم برای بچها سوتفاهم پیش بیاد، ما همه شما رو دوست داشتیم داریم، امیدوارم خداوند بهتون آرامش‌بده و بتونید دوباره همون مهرا شاداب بشین و خداوند مهربون هر چه زودتر یک نی نی ناز بهتون ببخشه. 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
ارسام جان خودتوبابقیه مقایسه نکن فقط تواین دوروزبفکرم بودی من خاک‌باباموقسم خوردم اونم برای ادمای که ...

عزیزم فقط بخاطر حرف همسایه بوده ک بد گفته بود بچه ها همه نگرانت بودن و هستن اصرار نمیکنم ولی دوست داریم ک بمونی و از خدا آرامش میخام برات

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مری خانم شمابه گردن من خیلی حق داری تومنوازچاه بی ته کشیدی بالاولی دلموبدسوزوندی بابت تمام زحماتتم ممنونم توازخواهربمن نزدیک تربودی برای همین همیشه بهم ارامش میدادی دوسداشتم باهات باشم ولی مزاحم بودم به ارزوهات برسی ممنون بابت این دوره خدانگهدارت

مریم- رایان سلام. کجایی؟ سوال دارم ازت. من امروز رفتم دکتر خانواده: اول: واکسن آنفولانزا رو زدم، ...

سلام عزیزم .در خدمتم.خب خدا رو شکر که تونستم باعث بشم یه قدم مثبت برداری انشالله تنت سلامت باشه.

بله عزیزم من اولین بار بود که واکسن هپاتیت میزدم و از سه دوره فقط یک دوره اش مونده.

همسرم تو سربازی زده بود که با مسئولین انستیتو پاستور تهران گفت.گفتن چون بیشتر از ده سال گذشته دوباره باید واکسن بزنی که ایشونم با من کاکسن زدن.

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
سوالم واسه اینه که دکتر گفت، وقتی سه دوره هپاتیت ب رو میزنی، بعدش هر ۱۵ سال فقط یه بار تجدید میکنی

جدی؟؟آخه همسرم بیش از ۱۵ سال از سربازیش میگذره و براش هر سه دوره رو زدن

ماری جان منم شاید ۱۷ سال پیش زدم منم بزنم از واکسن میترسم درد داره

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
مریم جون. من گفتم همون تجدید واکسن رو برام بزنند. به نظر شما واسه من که تقریبا ۱۷ سال میگذره، فرقی ب ...

قربونت بشم من اصلا در این مورد نمیتونم نظری بدم چون هیچ تخصصی ندارم هر چی هم راجع به واکسن گفتم از شنیده هام بوده و تجربیاتم. بهتره هر چی دکترت گفته اونو گوش بدی🌺

مهرا عزیزم خداروشکر که حالت خوبه فکر گذشته رو نکن بخاطر زندگیت بخاطر همسرت وخانوادت باید از نو شروع کنی سعی کن خیلی تو خونه نمونی اگه میتونی یه کار پاره وقت پیدا کن سرگرم بشی وبا فکر ازاد زوتر باردار بشی 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

اره، امروز گفتند هر ۱۵ سال فقط یه بار تجدید میکنند. و نیازی به سه دوره نیست.

توی اینترنت الان خوندم، ۹۰ تا ۹۵ درصد کسانی که واکسن سه دوره رو میزنند کلا بدنشان مصونیت پیدا میکنه و نیازی به تجدید ندارند. من هم تقریبا ۱۸ سال پیش واکسن زدم به فال مثبت  همون ۱۵ ساله گرفتم و فقط یه دوره تجدید کردم.😅 ان شااله هر وقت باردار شدم به دکتر زنان میگم آزمایش خون بنویسه تا چک کنم.

سلام دوستانم شرمنده نگرانتون کردم بعدکارمری خیلی بهم ریختم‌‌ هرچی ارامبخش بودخوردم خوابیدم ف ...

سلام مهرک جان.خوشحالم که زنده ای..ولی همچین میگی کاری که مریم با من کار کرد!!فکر می کنم من بچتو ازت گرفتم یا تشویق کردم به خودکشی و ...

من اگر نخواستم دیگه خیلی زیاد خارج از تاپیک باهات در تماس باشم دلیلش کاملا به خودم مربوطه و فکر نمیکنم عدم تمایل من صربه سختی بهت زده باشه شما چزور وقتی فهمیدی بچت پر کشیده اقدام به خودکشی نکردی!!!!یکم واقع بین باش کمتر دنبال جلب توجه و ترحم دیگران باش.

خوبه یکم حیا داشته باشی..اینکه میگی اونایی که چینی بند زده دلمو شکوندن به خدا واگذار می کنم...اولا خدا معطل ننشسته منتظر آه و نفرین تو ..ثانیا چه بدی در حقت کردم!! به جز اینکه امیدواری بهت دادم و از وقت خودم و بچم و زندگیم زدم و گوش شنوا برای حرفات بودم و هر کس رو که میشناختم که میتونه بهت کمک کنه و امیدواری بده بهت معرفی کردم که شما هم حسابی از خجالتم دراومدید..

این نمایش مسخره رو تموم کن و ننه من غریبه بازی رو کنار بزار..انگار تو این عالم فقط بچه تو آسمونی شده!!من همیشه دعاگوت بودم و هستم و ممنونم از اینکه انقدر بی انصاف و بی صداقتی