2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از پزشکت سوال کن و ببین اونجا بیشتر به خانم های باردار اینو پیشنهاد میدن یا نه!چون تو ایران همه پزشک ...

من کلا اعتقادی به واکسن آنفولانزا ندارم، اما فقط به خاطر اینکه تصمیم به بارداری دارم و میخوام خیالم از بابت این موضوع هم راحت باشه، تصمیم گرفتم فردا واکسن رو بزنم.

چون قبل بارداری بهتره، این یه بار فقط به خاطر اینکه قصد بارداری دارم، واکسن آنفولانزا میزنم تا زمستون خیالم کمی راحت باشه.

دیگه چه فایده!!مبارک صاحبش باشه😂😂ما دست اول میخوایم😁😁

ببین زهرا جان..به شوخی گفتم دست اول یاد یه چیزی افتادم😁 برادرم و خانمش که روسه اواسط آبان دارن میان ایران خان مش یکی از دوستاشم با خودش داره میاره..از بس که دو سال پیش اومد ایران و عاشق ایران شد حالا دوستشو یکماه داره با خودش میاره..بعد برادر خانم یکی از دوستای همسرم که مدیر تولید یه کارخونه معروفه و خیر سرش تحصیلات عالیه داره میخواد دوست کاتیا رو ببینه که مثلا بگیره.دوست همسرم با همسرم چت میکرد هی من و من کرد همسرم فهمید گفت چیه!! حتما میخوای بدونی دختره باکره ست یا نه!!گفتم اگه جلو دستم بود یه مشت میزنم تو دهنش که انقدر سوالات احمقانه میپرسن ..نه دختره ۲۸ سالشه وایساده معطل توئه عتیقه تو ایران🤣🤣به همسرم گفتم تا اومد حرف بزنه..بگو خودت چی باکره ای؟؟؟والا مردای پررو ایرانی خودشون ۱۰۰۰ بار رفتن حجله و برگشتن حالا دنبال پرده بکارت اونم تو دختر خارجی میگردن🤣🤣تو مغزاشون به جای عقل خدا پِهِن گذاشته🤣🤣

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
من کلا اعتقادی به واکسن آنفولانزا ندارم، اما فقط به خاطر اینکه تصمیم به بارداری دارم و میخوام خیالم ...

من اگه دوباره باردار بشم قبل بارداری میزنم چون زمستون پارسال چند بار انفولانزا وحشتناک سخت گرفتم خیلی اذیت شدم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
آدینه جون بچه کدوم شهری خیلی دلنشینی😚😙😗

سلام عزیز دلم.. خوبی؟؟شما لطف داری به من😀😀😀والله ساکن اصفهانم ولی اهل اصف نیستم مادرم خوزستانی و پدرم چهارمحالی .. خودم بچه کجا میشم؟؟🤓🤓🤓🤣🤣🤣

پس دیگه ایندفعه به امید خدا نی نی آوردی درشو تخته کن بزار یکم بگردی ببینی دنیا دست کیه!!یکم با شوهرت ...

اره عزیزم یکی بیارم ک از این وضعیت بیام بیرون و دلگرم بشم غلط بکنم حالا حالا اسمش بیارم خاک به سر اگه دومی بیارم میشه حاملگی پنجم مس دعا کن یه دوقلو بزنم به بدن تامام   

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
آخی 😍😍به به!! چه جاهایی به دنیا اومدین!سرسبز و خوش آب و هوا..غذای شمالی بلدی درست کنی؟

نه زیاد. تقریبا ۱۵ سال پیش آمدم تهران. خانواده ام تهران زندگی میکنند.

من غذا رو به سبک خودم درست میکنم، یعنی سنتی درست نمیکنم ذائقه ایی درست میکنم.