2777
2789

اگه میخاین من اسمها را مینویسم و قرعه میکنم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

البته فرقی هم نداره ممنونم باران جان

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها خیلی دلم گرفته خیلی کم اوردم خیلی داره بهم سخت میگذره چکار کنم خدا 

عزیزم  رفتی دکتر برات صلوات میفرستم 

الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

۱.باران ۲.مریم ۳.ارسام ۴.سعیده ۵.مامان آراد ۶.لیا۹۸ ۷.آدینه ۸.هدانا ۹.فرشته ۱۰.زیبا ۱۱.نیل ...

عزیزم ممنون از اینکه مهربونی. ❤

اسم من رو اخر بنویس.🙏🙏با اینکه سن ام بالاست و آرزومه که سال دیگه بچه ام رو بغل کنم و مادر خوبی براش باشم.

اما از همه این دوستان خجالت می کشم که اسمم اول باشه. غم و غصه این دوستان خیلی بیشتر از منه و من الان آرزوم اینه که شماها شاد بشید و این غصه ها براتون حداقل کمی کم رنگ بشه.🌹

بچه ها خیلی دلم گرفته خیلی کم اوردم خیلی داره بهم سخت میگذره چکار کنم خدا 

امیدوار باش عزیرم  میدونم سخته ولی چه میشع کرد

سلام بچه ها خوبین  چه خبرا از مهرا خبری نشد

سلام خوبین شما 

نه نشد مهرا جان اگه پیامارا میخونی حواب بده

زهرا جان، دختر قوی هستی، لطفا قوی تر باش. پایان شب سیه سپیده است. استرس رو از خودت دور کن.

بزرگترین بلای جونم همین استرس هست باران جان حالم بده هر کی میکنم آخرش داد میزنه ک چقدر از درون داغونم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
بزرگترین بلای جونم همین استرس هست باران جان حالم بده هر کی میکنم آخرش داد میزنه ک چقدر از درون داغون ...

عزیزم، باید آروم باشی و شرایط حال رو بپذیری. وقتی به این مرحله یعنی پذیرش برسی، بعدش یهو فرزندان سالمت پشت سر هم به زندگی تون میان و با خودشون شادی میارند.

بچه ها تازگی دوبار اینو خواب دیدم ک دوقلو بدنیا اوردم یکیش تپلی یکیش ریزتر بعد گریه مبکردم میگفتم اینا هم مثل اونا میرن خاله ام میگفت نه بردیم چک کردیم همچیشون عالیه بعد دوتاشون گریه میکردن به یکی شبشه داد مامانم اون یکی من شیر میدادم بعد سینه رو ک از دهنش بیرون میاوردم شیر میرخت بیرون همینطور 

عزیزم، باید آروم باشی و شرایط حال رو بپذیری. وقتی به این مرحله یعنی پذیرش برسی، بعدش یهو فرزندان سال ...

اخه یکی نیست ک بپذیرم هی اضاف شده هر سال بدون فاصله داغون داغونم کرده هر کدومش چقدر برام درد اورده