2777
2789
میشع بپرسم مشکلش چی بود وچرا آزمایش نگرفتن  یعنی مرده به دنیا اومد  ببخشید اینقدر سوال ...

مشکل قلبی.دکتر گفت نیازی به ازمایش نیس

اره تو شکمم مرد یعنی مرده بدنیا اومد

خدایاااااا شکررررررررت.میدونم یه روز میاد که به آرزوم میرسم و از ته دل میگم خدایاشکرت که منو تنها نزاشتی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دارم اینا رو مینویسم فقط با گریه .دوست دارم یه جا هیچ کس نباشه داد بزنم گریه کنم .بخاطر پسرم فقط ...

عزیزم خوب درکت میکنم برو پیشش تنها باش حرف بزن  منم هنوز روزی نیست که گریه نکنم ته ته همه حنده های ما یه غم هست

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

قبلش سقط نداشتم،اولین بارداریم بود دکترم گفت اتفاقی برات پیش اومده خودتو درگیرش نکن.گفت بعد شش ماه باردارشو تا افسرده نشی.گفتم یعنی دیگه برام پیش نمیاد گفت نه

ولی بعدش باردارشدم ولی دیگه قلبش تشکیل نشد

خدایاااااا شکررررررررت.میدونم یه روز میاد که به آرزوم میرسم و از ته دل میگم خدایاشکرت که منو تنها نزاشتی
مشکل قلبی.دکتر گفت نیازی به ازمایش نیس اره تو شکمم مرد یعنی مرده بدنیا اومد

با سنو متوجه شدن یا اکو جنین کدوم شهری کاش علتش مشخص میکردن برا بارداری بعدی 

حوب در مودردش تحقیق کن 

فامیلین؟؟

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
با سنو متوجه شدن یا اکو جنین کدوم شهری کاش علتش مشخص میکردن برا بارداری بعدی  حوب در مودردش تح ...

اره با سونو.دیگه ۷ ماهگی بودم با سونو واضح بود مشکل هم حاد بود.نه فامیل نبودیم

تحقیق کردم ولی هیچکدوم از اون موارد رو من نداشتم 

قبلش سقط نداشتم،اولین بارداریم بود دکترم گفت اتفاقی برات پیش اومده خودتو درگیرش نکن.گفت بعد شش ماه ب ...

چند وقت بعدش اقدام کردی حوب رعایت کن خودتو و شوهرتو  تقویت کن 

بهشت کوچک پسرم تو روستامونه هر پنج شنبه باهم میریم تنها بهشت کوچک روستامونه

خوشبحالت عزیزم.مال من خیلی ازم دوره خیلی

وقتی هم میریم پیشش شوهرم نمیزاره زیاد بمونم میگه حالت بد میشه 

خوشبحالت عزیزم.مال من خیلی ازم دوره خیلی وقتی هم میریم پیشش شوهرم نمیزاره زیاد بمونم میگه حالت بد م ...

چرا دوره 

اینقد دوست دارم تنها برم پیشش اینقد فریاد بزنم تا بمیرم 

مثل من ولی هنوز نتوستم فریاد بزنم تو گلوم خفه میشع

چند وقت بعدش اقدام کردی حوب رعایت کن خودتو و شوهرتو  تقویت کن

شش ماه.بار اول هم باردارشدم