💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها کی بعد فوت بچش باردار شده ولی دیگه مشکلی براش پیش نیومده؟
عزیزم من پارسال دوهفته دهم قلب بچم از کار افتاد..دوباره بعد هشت ماه حامله شدم که تو هفته ۳۶ پسرم بدنیا اومد ولی بخاطر بی کفایتی دکترا پسرم موقع انتقال به یه بیمارستان دیگه آسمونی شد
عزیزم دکتر برو هیچ وقت امید تو از دست نده توکلت بخدا باشه.مامانم میگه خدا کسایی رو که دوست داره بیشت ...
مطمئنم خدا اصلا دوستم نداره.موقعی من حامله بودم سه نفر همزمان بامن حامله بودن،الان اونا بچشون پیششونه،نه اینکه حسود باشم ولی چیکارکنم با دیدنشون همچی برام مرور میشه میترسم نزدیکشون بشم،میدونم اونا هم بدشون میاد من به بچه هاشون حتی نگاه کنم.تا ابد این غم برام زنده میمونه چون سه تا همسن پسرخودم تا ابد جلوچشممن.ایشالا خدا برا مامانشون حفظشون کنه
خدایاااااا شکررررررررت.میدونم یه روز میاد که به آرزوم میرسم و از ته دل میگم خدایاشکرت که منو تنها نزاشتی
مطمئنم خدا اصلا دوستم نداره.موقعی من حامله بودم سه نفر همزمان بامن حامله بودن،الان اونا بچشون پیششون ...
میفهم چی میگی من با این که یه پسر ۱۳ ساله دارم همین حس و دارم. اون روز همه بچه هاشون برداشتن بردن خونه .من بچم و برداشتم بردم قبرستون .اون روز فقط میگفتم خدا این همه بچه تو nisu بود فقط مال منو گرفتی. یه خانم معتاد بود بچش معتاد بود اونجا خوابیده بود مادر میگفت من اینو نمیخام.ولی خدا بچشو براش نگه داشت
من با خواهر زاده آقام یک ماه فرق داشتیم تو حاملگی الان بچش بدنیا اومد ولی من نمی تونم برم ببینمش. یه حالت حسادت بهم دست داده به آقام میگم کادوش خودت ببر بده من نمیتونم ببینم.