2777
2789

بچه ها اگر واکسن هپاتیت هم نزدید جز واجباته حتما سه دوره رو کامل کنید.من دوره سومم موند آخر آذر..ولی سوال کردم دوستم ماماست و خودش بارداره گفت من در طول بارداری زدم مشکلی هم نبوده.گفت چون با بیماران سر و کار داریم نباید پشت گوش مینداختم.حالا شماها اگه اقدام هستین یا قبل اقدامتونه واکسن هپاتیت رو بزنین..هر چیزی که از کبدتون محافظت کنه با ارزشه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

دوستان من خیلی شوک شدم مهرا چی شده اشالله اتفاقه بدی نباشه مهرا جان خیلی به فکرتم مواظب خودت باش به تمید خدا باردار میشیم منم بچه ندارم بچه اولم یود خیلی ارزو داشتم کلی ذوق داشتم اما خدا نخواست ماهم تسلیم حکمت خداییم

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره الان از شوهرم پرسیدم، گفت واکسن زده. البته یادش نمیاد خود ابله مرغان رو گرفته یا نه. ولی من یاد ...

فک کنم همسرت چون واکسن زده یا تا حالا نگرفته یا اگه گرفته باشه خیلی خیلی سبک گرفته

اره الان از شوهرم پرسیدم، گفت واکسن زده. البته یادش نمیاد خود ابله مرغان رو گرفته یا نه. ولی من یاد ...

اشکال نداره ذهنتو مشغولش نکن..اونجا دکترا این پیش فرض رو تو ذهنشون دارن که مادر باردار تو بچگی واکسن آبله مرغون رو زده چون دستورالعمل وزرات بهداشته اونجاست..حتما بهش بگو من تو کشورم هنوزم این واکسن زده نمیشه و منم نمیدونم تو بچگی گرفتم یا نه!خیلی ساده ست تو آزمایش خونت مشخص میشه

بعضی از پزشکا میگن قبل اقدام واکسن آنفولانزا بزنید ولی بعضی پزشکا میگن ممکنه عوارض داشته باشه ولی هنوز ثابت نشده باشه.من که به شخصه جرات نمیکنم بزنم ..ولی خب یکی از علت های مرگ جنین داخل رحم میتونه ابتلا به آنفولانزای شدید مادر باشه به خصوص اگه با تب همراه باشه و درمان نشه

بعضی از پزشکا میگن قبل اقدام واکسن آنفولانزا بزنید ولی بعضی پزشکا میگن ممکنه عوارض داشته باشه ولی هن ...

من الان داشتم به این فکر میکردم که واکسن آنفولانزا بزنم یا نه.

همسرم حتما باید بزنه چون بدنش در برابر آنفولانزا مقاوم نیست و دکترش گفته هر سال باید بزنه.

من اگه بزنم، حداقل یک ماه نباید اقدام کنیم

والا نمیدونم دلم نمیخواست بگم ولی من ببخشید یه غلطی کردم حالشو پرسیدم، از اون موقع تو واتساب دست از ...

عجب بابااااا‌.... شما خودتو ناراحت نکن..شماره رو مسدود کن... 😒😒😒 مهرا خانم.. بچه ها رو اذیت نکن گناه دارن...

بعضی از پزشکا میگن قبل اقدام واکسن آنفولانزا بزنید ولی بعضی پزشکا میگن ممکنه عوارض داشته باشه ولی هن ...

مریم جان به نظرت چه دعایی بخونیم هرروز برا همدیگه حدیث کسا صلوات زیارت عاشورا دعای توسل...یکیسو انتخاب کنین.