2777
2789
وااا واکسن کنه مگه هست.؟اولین باره میشنوم🤣ببین اگر واکسن آبله مرغون هست بزن تو بارداریت نگیری.تو ای ...

ماری جان، مگه ابله مرغان رو ما توی بچگی نزدیم؟

راستش من دفترچه واکسیناسیونم رو پیدا نکردم، اینها هم همینطوری واکسن نمی زنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شماره مهرا داشتم چند هفته پیش اومد تو گروه قانون جذب تو واتساب یعنی شمارشو بمن داد بردمش اون گروه گفتید قرص خورده امروز بهش اس دادم که برگرده دلگیر نباشه از این حرفا تا اونم بیاد دوباره دور هم باشیم الان یک نفر از گوشیش بهم پیام داد گفت شما گفتم ما دوستیم تو واتساپ گروه داشتیم اینا گفت مهرا از پیشمون رفت گفتم یعنی چی گفتن مهرا بخاطر خون ریزی شدید معده فوت شده من یکی از دوستاشم خانوادش حالشون خیلی بده من گوشیشو برداشتم جواب پیام بدم 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
باران اذر جون کجایید یعنی جدی گفت 

سعیده جان، لطفا خودت رو ناراحت نکن. و به خودت مسلط باش. اینقدر احساسی نباش.

من نمیتونم این داستان رو باور کنم.

اگه خدای نکرده واسه مهرا اتفاقی افتاده باشه، اونقدر حال همه خانواده و دوستانش  بد میشه که کسی به فکر گوشی مهرادنمی افته تا بخواد به این زودی چک کنه و جواب پیام یه غریبه رو بده.

دست پام داره میلرزه نمیدونم جدی گفت یانه حالم خوب نیستش

عزیزم، اصلا حقیقت نداره.  لطفا آرامش ات رو حفظ کن.

سعیده جان، هم شما و هم بقیه دوستان، ما فقط میتونیم واسه مهرا دعا کنیم که زود مامان بشه و آرامش زندگی اش رو پیدا کنه. آمین.🙏

مهرا با خواست خودش از این گروه رفته، پس لطفا اینقدر پیگیر این موضوع نباشید و فقط براش دعا کنید که آرامش به زندگی اش برگرده.

باران اذر جون کجایید یعنی جدی گفت 

ان شااله که مهرا صحیح و سالم است.

نگران نباش سعیده جان، از اونجایی که کمی مطالعه اش رو دارم بهت میگم که کسی از خونریزی معده سریع در عرض کم تر از ۲۴ ساعت نمی میره. در بدترین حالت با خونریزی شدید که دیر متوجه بشوند، بیمار توی شوک میره.