2777
2789
نه عزیزم اینجوری محدوده روابط نزدیکت بیشتر مشخص میشه مهم تر از اون اینه که روحت آزاد و رها میشه فقط ...

همیشه فراموش کردم و طرفشون رفتم روز به روز بدتر شدن همیشه هم منو ادم خییلی خوبی میدونستن و ازیتم میکردن .تا لهم کردن.سپردمشون به خدا.گفتم میخوای ببخش میخوای تلافی کن .خوشی پشت خوشی براشون اومد شایدم سختی داشتن من خبر نداشتم .اخر سر گفتم اقلن اینکارو بکن خدا اینو اینجوریش کن .کرد .همونطور که گفتم .اونو اونجورش کن .بعدی اینطور هممشو انجام داد.میگفتم خدا من میبخشمشون بجاش بهم یه نینی بده .اونم نداد .گفتم ازیت بشن شدن.موندم خودم .چند روز پیش چند نفر بدجوری دلمو سوزوندن نفرین کردم گفتم خدا اگه قصدشون ازیت بوده از دل من باخبرشون کن .انقد پشیمون شدم .گفتم خدا اتفاقی که برا من افتاد برا گرگ بیابونم نیفته .توبه کردم .ولی دلم میسوزه بیگناه انقدر ازیتم کنن.

من خود به چشم خویشتن دیدم که جااانم میرود.
همیشه فراموش کردم و طرفشون رفتم روز به روز بدتر شدن همیشه هم منو ادم خییلی خوبی میدونستن و ازیتم میک ...

خب اونم که عرفا میگن برای تعالی روح ینی همین دیگه وقتی بی تفاوت بشی روحت آزاد میشه.حالا تو هر دین و مذهبی باشی ..بودایی یا مسلمونی یا مسیحی و بی دین و ..مهم نیست فقط روحت باید آزاد بشه.

به موقعش خدا بهت نی نی هم میده انشالله هیچ چیز این دنیا قابل پیش بینی نیست.

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب اونم که عرفا میگن برای تعالی روح ینی همین دیگه وقتی بی تفاوت بشی روحت آزاد میشه.حالا تو هر دین و ...

فک کن بعد سقط حالا نازاییم بشه.راستی بچها شما همسراتون از دادن؟ممکنه سقط بخاطر مشکلات اسپرم باشه؟

فک کن بعد سقط حالا نازاییم بشه.راستی بچها شما همسراتون از دادن؟ممکنه سقط بخاطر مشکلات اسپرم باشه؟

من سقط نداشتم من بچم کامل بود تو شکمم پر کشید ماه نهم بود.علتش چیز دیگه ای میتونه باشه که بعید میدونم به همسرم مرتبط بشه.مث غلظت خون و جدا شدن جفت و مسمومیت و ..

من سقط نداشتم من بچم کامل بود تو شکمم پر کشید ماه نهم بود.علتش چیز دیگه ای میتونه باشه که بعید میدون ...

اره تو تاپیک پیگیرت هستم منم هفته ۱۹ بودم .ولی الان که دیدم مشکل داره میگم نکنه سقطام بخاطر همون بوده 

اره تو تاپیک پیگیرت هستم منم هفته ۱۹ بودم .ولی الان که دیدم مشکل داره میگم نکنه سقطام بخاطر همون بود ...

برای شما میتونه از اینم باشه چون هفته ات پایین بوده

ااميدوارم مرسي از حرفات حالمو بهتر مي كنه

خواهش می کنم عزیزم..

صبوری کن پسرت تو بهشت پیش خدا سربلند بشه.چون  اولین نشانه ایمان صبره..در کنارش روزی ۱۰۰ بار بگو شکرالله یا ال حم الراحمین..باور کن به آرامشی میرسی که خودتم تعجب میکنی چون به محض اینکه شکرگزاری کنی انرژی مثبتشو خودت میگیری و درهای رحمت و نعمت خدا هنوز که شکرگزاریت تموم نشده به روت باز میشه..من واقعا با صبوری و شکرگزاری تونستم به آرامش برسم.نام خدا رو هم که دیگه به زبون بیاری نور علی نوره همش انرژی مثبت بهت میده.نمیگم گریه نکن چون ما درد تو قلبمونه و گاهی گریه هم میکنیم هیچ ایرادی هم نداره ولی همش بگو خدایا شکر ازت ممنونم

کورتاژ نمیشه کرد بچه بزرگه.احتمالا یه دارویی بدن که بچه تموم کنه بعدم مث ما بچه مرده رو به دنیا بیار ...

هیچی اونم چون وضع مالیشون بده راضی نیس بچه مریص داشته باشه میگه از کجا خرجشو بیارم.

هیچی اونم چون وضع مالیشون بده راضی نیس بچه مریص داشته باشه میگه از کجا خرجشو بیارم.

بیچاره بچه چندمشه  خودش خواست

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچها دوستم، یکی ماه خورده ای بارداریش از من جلوتر بود اوایل ابان وقت زایمانشه، امروز باهم صحبت میکردیم، چون گاهی میرم بهش کمک میکنم سنگین شده، گفت چند روزه بدنم بشدت خارش میده بی طاقت شدم ، منم اینحا خونده بودم که خارش میتونه نشونه بهم خوردن انزیمهای کبدی باشه، بهش گفتم سریع برو دکتر رفت گفت دکترم ازمایش نوشته اورژانسی گفته بود جوابشو بیار خوب نباشه باید سریع بچه رو برداریم، انشالله که همچی براش خوب باشه، ازتون ممنون بچها صحبت های شما اینجا باعث شد این مطلب بدونم بهش بگم،

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم