2777
2789

یکی تاپیک زده اولین کسی که بعد ورود به بهشت دوست  دارید ببینید چه عکس قشنگی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شیرازم عزیزم دکتر ارولوژی بیمارستان مادر و کودک دکتر های خیلی خیلی خوبی داره ک دکترهاش بیشتر تو ز ...

دکتر وفایی برا بارداری پرخطر رفتم پیشش .پریناتولوژیسته متخصص بارداری پر خطر .فک کنم بیمارستان مرکزیه اگه خواستی شماره منشیش دارم .تو اینستام پیج داره .

من خود به چشم خویشتن دیدم که جااانم میرود.
ای بابا، حالش پرسیدی هداناجون

جواب نداد تو خاص ا

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
یکی تاپیک زده اولین کسی که بعد ورود به بهشت دوست  دارید ببینید چه عکس قشنگی

اگر برم بهشت دوست دارم اولین نفر پسرم رو ببینم..چون میدونم جایگاه آدمای معمولی رو دارم امتظار ندارم انبیا و اولیا رو ببینم😁

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

سفارش شیخ حسنعلی نخودکی عارف ربانی برای تعالی معنوی:🌺🌺🌺 نه کسی را برنجان و نه از بدی دیگران رنجیده خاطر شو زیرا که خداوند شاهد است🌺🌺🌺

یکی تاپیک زده اولین کسی که بعد ورود به بهشت دوست  دارید ببینید چه عکس قشنگی

صد در صد پسرم كه نتونستم زنده بغلش كنم

مي خوام نگاش كنم بغلش كنم ببوسمش

بهم بگه مامان از دستت ناراحت نيستم

مي خوام بدونم ازم راضيه يا نه

سفارش شیخ حسنعلی نخودکی عارف ربانی برای تعالی معنوی:🌺🌺🌺 نه کسی را برنجان و نه از بدی دیگران رنجید ...

ما یه عمر تا جایی که میتونستیم اینو رعایت کردیم بدتر همه رومون سوار شدن .

اگر برم بهشت دوست دارم اولین نفر پسرم رو ببینم..چون میدونم جایگاه آدمای معمولی رو دارم امتظار ندارم ...

منم گفتم اولین کس پسرمو  ببینم  انشالله 

سفارش شیخ حسنعلی نخودکی عارف ربانی برای تعالی معنوی:🌺🌺🌺 نه کسی را برنجان و نه از بدی دیگران رنجید ...

من دفیقا اینو رعایت میکنم تا جایی که بتونم  کسی را رنجش نمیدم  ولی واقعا بخاطر رصایت خدا 

بدی هم دیدم کم نه ولی تا جایی که بتونم میبخشم ولی فراموش  نمیکنم

محبت زیادی نکن واگرم میکنی بگو بخاطر رضایت  خدا

نه عزیزم اینجوری محدوده روابط نزدیکت بیشتر مشخص میشه مهم تر از اون اینه که روحت آزاد و رها میشه فقط بدون هر کس بهت ظلم کرده چه تو فراموش کنی چه نکنی تاوان میده.پس خودتو رها کن..منم چند ماهه به این نتیجه رسیدم اونم خدا بهم تو خواب چیزای عجیب نشون دادم و خودمو رها کردم و هر کی ظلم کرده بود بخشیدم و راحت و سبک شدم

گاهی باید با افراد مثل خودشون رفتار  کرد

صد در صد پسرم كه نتونستم زنده بغلش كنم مي خوام نگاش كنم بغلش كنم ببوسمش بهم بگه مامان از دستت نارا ...

حتما ازت راضیه عزیزم..ما به گردنشون حق داریم ۹ ماه از همه وجودمون تغذیه شدن و رشد کردن ..حالا اینه خداوند صلاح ندونست روزی خور دنیا بشن اون بحثش فرق می کنه.اگر طی بارداری سیگار میکشیدی دارو مضر عمدا میخوروی مشروب میخوردی یا هر کاری کهدر حق فرشته ات ظلم میکردی بله باید جوابگو میبودی ..ولی ما همه وجودمون مملو از عشق بود و هنوزم داریم از داغ اون عشق میسوزیم پس حتما ازمون راضی هستن و پیش خدا شفاعتمونم میکنن..

محبت زیادی نکن واگرم میکنی بگو بخاطر رضایت  خدا

والا محبت زیاد نمیکنم .حالا نمیگم بعضی وقتااا خییلی کم شاید یه حرفی بزنم به طرف بر بخوره ولی ازیت نمیکنم .خییلی ازیت میبینم انگار همه باهام بدن .باهاشون قطع رابطه میکنمم خودشونو جررر میدن که چرا نمیای خب بیام ازیت شم.شخص خاصی منظورم نیستا کلن .ولی بعضیام خییلی بهم احترام میزارنو قبولم دادن.