2777
2789
خودتوتوجیه نکن میتونستی اینوبگی نه اینکه من دارم خودمو‌یدامیکنم شمارومن تاثیرمیزاری باعث میشی هرچی ر ...

ای بابا..بله همه اینایی که میگی درسته.مهرک از من چه انتظاری داری عزیزم؟؟من واقعا دارم رو خودم کار می کنم میخوام خودمو پیدا کنم چون این درد تموم نشدنیه و باید فقط کمرنگش کنم ...خب حرفات روی من تاثیر میزاره..من که خیلی واضح گفتم..ببخشید اصلا رفتارت و عکس العملت منطقی نیست و منم روی این حساب میزارم که این ماه منتظر بارداری بودی ولی نشده ناراحتی دوباره شکستی..به خدا من به جز دعا کردن کاری ازم برنمیاد

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
یه خانمی تو سایت بچش فک کنم هفته ۲۰ اینا  بود گفتن یه مشکل جزیی مال کلیه دکترم محوز نمیداد خاست ...

خب هفته ۲۰ رو چجوری میشه آدم بدون دارو سقط کنه؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میفهمم.منم خیلی سختی های زندگی رو با همسرم دو تایی پشت سر گذاشتیم موفق هم شدیم و بعدش گفتیم این یکی ...

میرم سرکار کمی کمکم کرده... راست میگی این سختی نیست مصیبته... الهی خدا دل تو رو هم زودتر شاد کنه عزیزم  واسه منم دعا کن سر نمازت... 😙😙

بچه هانمیخام فکرکنیدمن ادم لوسی هستم هرروزقهرمیکنم  من امروزدلم گرفته بودزنگ زدم خانم مری ایشو ...

ممنونم که واسم آه کشیدی چون حقمه .چشمم کور دنده ام نرم ...

میرم سرکار کمی کمکم کرده... راست میگی این سختی نیست مصیبته... الهی خدا دل تو رو هم زودتر شاد کنه عزی ...

خیلی خوبه سر کار میری..حتما حتما من تک تک بچه ها رو تا جایی که ذهنم یاری کنه حتی به اسم میگم

من باشماهاتنهانبودم ولی دوباره تنهاشدم یه گروه واتساپ بزنیدکه‌اونجاباهاتون باشم نبودنتون خیلی سخته

عزیزم مگه قراره  تاپیکو ترک کنی 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

من اه واسه تنهاییم کشیدم که هیچکس حرفمونمیفهمه هرکی میگه بچه اول مال کلاغ اه کشیدم که چاهی هم ندارم سرموبکنم توش دادبزنم انشا....هرچی ازخدامیخوای بهت بده ممنونم بابت کمکات ولی من شیطان نیستم من یه ادم دلشکسته خستم خدانگهدارت

میفهمم عزیزم اصلا حسادت نیست طبیعیه..من که نه خانم باردار نه بچه نوزاد میتونستم ببینم الان حدود ۴ ما ...

خیلی سخته من حاریم باهم بودیم بعد دوسع روز بچشو بعلش تو قنداق اورد خونم همون رنگ قنداق بچه من  تپش قلب شدید گرفتم حالم بد شد خواهرشوهرمم هی میگه نگاش کن نگاش کن لبین چطور نفس میکشع وای خدا چطور  تونست به من این حرفها را بزنه بعد  گفت به نظرت  شبیه  کیه ومن هیچ کلمه از گلوم خارج نمیشد 

حودش میدونست  پسر من نتونست نفس بکشه روز اخر دووم نیاورد 

وحرفهایی  دیگه ای زد که دلم شکست 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

ماری جان، لطفا خودت رو ناراحت نکن. گاهی محبت بیش از حد تبدیل به توقع میشه.

تو فقط به خدای خودت جوابگو هستی.

مهرا دختر حساس و زود رنجی است ، اما حتما میدونه که تو هیچ وظیفه ایی نداری و هر کاری و حرفی میزنی فقط از احساس دل مهربونت است.

مهرا جان اینجا همه ناراحت اند وتوی دلشون غصه های سنگین دارند ولی سعی میکنند همدیگه رو درک کنند.

ببخشید که میگم اما ما حق نداریم با زنگ زدن بدون اجازه و رضایت، باعث سلب آرامش همدیگه بشیم. گاهی ادم ها حتی حوصله خودشون رو هم ندارند.

من وقتی بخوام به خواهر خودم یا هر کسی از اعضای خانواده زنگ بزنم، اول پیام میدم که ایا وقت و حوصله دارند و بعد تماس میگیرم

خب هفته ۲۰ رو چجوری میشه آدم بدون دارو سقط کنه؟؟؟

میگفت یکیو پیدا میکنم همه هم میگفتن نکن میگفت نه 

من اه واسه تنهاییم کشیدم که هیچکس حرفمونمیفهمه هرکی میگه بچه اول مال کلاغ اه کشیدم که چاهی هم ندارم ...

میشه خواهش کنم انقدر حرفای منو به نفع خودت تغییر نده وگرنه مدیون من میشی...من همیشه گفتم خودم از همه گناهکارترم و بدترم ..من نگفتم شیطانی..گفتم افکار خودکشی که به سمتت میاد شیطانه برو قرآن بخون آروم بشی خدا باهات حرف بزنه ..لطفا عصبانی هستی اصل حرفات روی انصاف و صداقت بزار..

هر چند من انقدر خونسرد هستم که با این حرفا تحریک نمیشم..فقط حالتو درک میکنم چون میدونم تو قلبت چی میگذره

میگفت یکیو پیدا میکنم همه هم میگفتن نکن میگفت نه 

چی بگم والا..فقط خدا کنه آدم هیچ وقت تو موقعیت های حساس اینجوری قرار نگیره که تصمیم گیری خییییلی سخته