2777
2789
به یکی از آشناهای ما گفتن سندروم داون داره اونم وقتی فهمید که مجوز نمیدادن سونو سه بعدیم رفته بود ول ...

خدا کنه معجزه بشه این طفلی هم بچش سالم باشه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
به یکی از آشناهای ما گفتن سندروم داون داره اونم وقتی فهمید که مجوز نمیدادن سونو سه بعدیم رفته بود ول ...

چه معجزه ی قشنگی...

چی میشه که دیر متوجه این مشکل میشن؟این مشکل که توی غربالگری ها و سونو و امینوسنتز قابل پیگیری هست...منظورم اینه مثله مشکلاتی نیست که نشون نمیدن خودشونو تا بعده تولده...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه معجزه ی قشنگی... چی میشه که دیر متوجه این مشکل میشن؟این مشکل که توی غربالگری ها و سونو و ا ...

گویا مادر برای چکاپ ها و آزمایشات و غربالگری ها مراجعه نکرده فک کنم اوضاع مالی خوبی ندارن

چه معجزه ی قشنگی... چی میشه که دیر متوجه این مشکل میشن؟این مشکل که توی غربالگری ها و سونو و ا ...

مریم جان شما مگه بارداری؟؟ تیکر بارداری داری..واسم سوال شد🙄

گاهی باید زد به بیخیالی و کارهایی کرد که حسابی سرمون گرم بشه و فکر و خیال نکنیم. من امروز واسه شوهر ...

همسرم همش میگه بیشتر از این وقتتو پر کن..گفتم خب چکار کنم!! باشگاه و کارای خونه و کتاب خوندن و .. میگفت تو که از کلاسای هنری آشپزی بدت میاد😁بیا برو کلاس آلمانی یا فرانسه..گفتم به چه دردم میخوره آخه!!میگفت نمیدونم برو یه کلاسی یه جایی اصلا وقت واسه فکر کردن نداشته باشی.

من موسیقی رو دوست دارم ..۱۵ سالم بود میرفتم ولی به دلایلی ادامه ندادم..به نظرتون واسه یادگیری موسیقی دیر نیست دوستان؟؟

مریم جان شما مگه بارداری؟؟ تیکر بارداری داری..واسم سوال شد🙄

اره عزیزم اون روز که شرح حال نوشتم...راجع به پسرم که پارسال از دستش داد گفتم که باردارم...و چون تو سونو گفتن دختر خیلی ناراحتم... چون دلم میخواست همون جنسیت باشه که حس کنم خودش برگشته...ولی الان انگار مامانشو دوست نداشته و برنگشته.... امروز حس کردم باید برای این بچه تو شکمم تیکر بذارم شاید حسم بهتر بشه....

همسرم همش میگه بیشتر از این وقتتو پر کن..گفتم خب چکار کنم!! باشگاه و کارای خونه و کتاب خوندن و .. می ...

نه اصلا دیر نیست البته سازی مثله ویولن ممکنه نتونی ولی سازهای دیگه خیلی راحت اگر علاقه داشتی باشی میتونی یاد بگیری و پیشرفت کنی عزیزم :-)

اره عزیزم اون روز که شرح حال نوشتم...راجع به پسرم که پارسال از دستش داد گفتم که باردارم...و چو ...

اهان یادم اومد دو تا دختر داری..خدا واست نگهشون داره الهی به حق قرآن..واای چه خوب چند هفته دیگه صدای گریه های نوزاد و خنده های شما تو خونه تون میپیچه به امید خدا..

زایمان قبلیت طبیعی بود؟

نه اصلا دیر نیست البته سازی مثله ویولن ممکنه نتونی ولی سازهای دیگه خیلی راحت اگر علاقه داشتی باشی می ...

من سه تار میرفتم سه تار هم خریدم ولی الان اونو دوست ندترم.سنتور فک کنم راحت تره.آره بابا ویلون و پیانو و ..سر پیری مغزم نمیکشه اصلا🤣🤣

اهان یادم اومد دو تا دختر داری..خدا واست نگهشون داره الهی به حق قرآن..واای چه خوب چند هفته دیگه صدای ...

نه عزیزم اصلا بچه  ندارم بارداری اولم بود پسرم...این دومی هست...

اولی ختم بارداری دادن تو 31 هفته..طبیعی...و واقعا وحشتناک بود....بچم نموند برام....

نه عزیزم اصلا بچه  ندارم بارداری اولم بود پسرم...این دومی هست...

اهان خب پس یه شانس دیگه داری انشالله بعدی پسره عزیزم.آخه یکی از دوستان اینجا بود پسرشو از دست داده بود بعد یه دختر دو سال و نیمه داشت بازم باردار بود بچه دختر بود و غصه میخورد که دیگه شانسی واسه پسر داشتن نداره چون شرایط سه تا بچه رو نداشت..

من سه تار میرفتم سه تار هم خریدم ولی الان اونو دوست ندترم.سنتور فک کنم راحت تره.آره بابا ویلون و پیا ...

اگه قبلا موسیقی کار کردی پس راحت هر سازی بخوای میتونی شروع کنی عزیزم

اگه قبلا موسیقی کار کردی پس راحت هر سازی بخوای میتونی شروع کنی عزیزم

نه بابا در اون حد نیستم😁ولی عاشق موسیقی هستم به خصوص سنتی ایرانی