2777
2789
ارسام کی میخوای اقدام کنی ؟

من تازه باید برم چک اپ عکس رنگی باز اینمی انعقادی چک کنم راه درازی در پیش دارم اونم با یه لوله وقتی میگم یه لوله تو ۲۲ سالگی دلم میخاد بمیرم همش میشه استرس ای خدا 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
منو گفت فعلا تعطیل شه تا ماه بعد ازمایش تیروئید بدم ببینم چجوری شده البته گفت دی ولی من از ابان یا ا ...

اره بابا زودتر اقدام کن دختر خوب 

سعیده جون توی یازده سالی که باردار نشدی دکترت نمیگفت ای وی اف چیزی کنی ؟ یعنی تمام این مدت بچه میخواستی و حامله نمیشدی ؟ 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان من خواب دیده بود من دختر اوردم اسمش رو هم گذاشتم شیرین  گفتن این دختر میشه شیرینی زندگیش ...

عزیزم  مطمئن باش یه دختر گیرت میاد  

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
من تازه باید برم چک اپ عکس رنگی باز اینمی انعقادی چک کنم راه درازی در پیش دارم اونم با یه لوله وقتی ...

چقدر زود ازدواج کردی 

خیلی هنوز فرصت داری 

بخدا کلی بچه میاری 

حالا من که دو تا لوله دارم چه گلی به سرم زدم 

انشالله بزودی باردار میشی و اینبار برات می مونه عزیزم 

بجای من بودی حتما خودت رو آتیش میزدی 

من ی دختر دارم ولی ناخواسته باردار شدم اونم سه قلو ولی هرسه تاش مردن دوهفتس کورتاژ شدم .😢

ای وای چرا 

هفته چند این طوری شد 

متاسفم عزیزم 

حاملگی سه قلو خیلی ریسکه 

خدا نکشت دختر  البته من بورم اصلا نسبت به خانمای دیگه خیلی کم مو هستم  سبیلام مث کرک بور ...

یا برو ارایشگاه یا پشمالو صدات میکنیم 😅😅😅

😘😘😘عزیز دلم شوخی میکنم 😎😎😍

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ای وای چرا  هفته چند این طوری شد  متاسفم عزیزم  حاملگی سه قلو خیلی ریسکه

اخه ناخواسته شد اول ک متوجه نشدن سه قلو ازسونوی روی شکم سونوی واژینال رفتم گفتن سه قلو ولی مردن ده هفته 

میگم تو منی باور نمیکنی منم برا دومی با بهترین شرایط طول کشید باردار بشم مرده زایی بند ناف و احتمال ...

خدا نکنه تو مث من باشی عزیزم 

تو خیلی جونی و خیلی فرصت داری برای مادر شدن 

سن من بشی مادر چند تا بچه هستی 

چقدر زود ازدواج کردی  خیلی هنوز فرصت داری  بخدا کلی بچه میاری  حالا من که دو تا لو ...

۳ ماه بعد ازدواجم پسرم باردار شدم و یه بارداری عالی تا اونروز شوم و شروع بدبختی هام من همین حالا آتیش زده ام عزیزم ۳ و ۴ نداره نابود شدم رفته هیچکی هم نمیفهمه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
وای خدا یعنی میشه منم یک روزی صاحب بچه بشم 

اره عزیرم بزرگی و وبخشندگیه خدارو دست کم نگیر 

🤗🤗🤗

اره بابا زودتر اقدام کن دختر خوب  سعیده جون توی یازده سالی که باردار نشدی دکترت نمیگفت ای وی ا ...

میگفتن ولی شوهرم قبول نمیکرد اون اوایل یک بار ازمایش داد گفت تا اخر عمرم اگر بچه دار نشیم دیگه ازمایش نمیدم، خودم مشکلی نداشتم، این وسط مسطا که دانشگاه قبول میشدم خودمم دیگه پیگیر نمیشدم نه اینکه اقدام نداشته باشم نه ولی نمیشد ولی دکتر نمیرفتم دیگه، چون تهش ختم میشد که دوباره شوهرت ازمایش بده ای وی اف کن اینم که قربونش برم میگه نه، خمین الانشم میگه تو دیونه ای اینقدر دوست داری بچه دار شی حیف تنهایی دونفرمون نیست، نه اینکه اقا خیلی خونه هم هستن بیشتر ساعات من تنهام

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
یا برو ارایشگاه یا پشمالو صدات میکنیم 😅😅😅 😘😘😘عزیز دلم شوخی میکنم 😎😎😍

همیشه خودم میزنم ریش و سبیلای مث کرک ام رو 

ابرو هم زیاد ندارم . در کل فقط اینجا یکبار آرایشاه رفتم باورت میشه اونم موهام رو بلند بود کوتاه کردم 

همین 

همیشه خودم تمیز میکنم صورتم رو