2777
2789
خخخ عزیزم دکترم تموم علوم پزشکی رو زیر سوال برد با کارهاش.من بچم یک سال و نیمش هست.تموم دنیا گفتن نم ...

الهی شکر ..لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم.خدا برات نگهش داره.

فقط کافیه خدا بخواد بقیه اش حله

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
مهرآ تو پیام خصوصی به من گفت دلمو شکوندی...منم، هم اینجا و هم تو خصوصی ازش عذرخواهی کردم و خواستم حل ...

مریم جون ادم اصلا دست خودش نیست یهو انقدر به تنگ میایی یه چیزی میگی مهرا هم مطمئم از ته دلش نبود خیلی روزای سختی هممون داریم از خدا میخام سال دیگه همه دلمون شاد باشه و بگذره ۳ ساله هیچی ندارم خدا نصیب هیچکی نکنه این غم رو 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهرآ تو پیام خصوصی به من گفت دلمو شکوندی...منم، هم اینجا و هم تو خصوصی ازش عذرخواهی کردم و خواستم حل ...

عزیزم مهرا طفلی هم بارها توی پیغاماش از تو تشکر کرده بابت راهنماییی های خوبت 

اونروز هم دیکه خیلی حساس شده بود با حرف تو فکر کرده توی گروه نباشه بهتره . درصورتیکه همه ما نگرانشیم واقعا . 

بنظرم مهرا خیلی خیلی دختر حساسی هست و اونم بخاطر ضربه بزرگی هست که توی نوجوانی خورده و پدرش رو از دست داده ، این ضربه براش دیگه غیرقابل تحمل هست طفلی . انشالله خدا راهی جلوی پاش بذاره یا زودتر فرشته اش رو بهش برگردونه یا اینکه بهش صبر بده این درد رو بتونه تحمل کنه . 

مری جون همه هم از مسن نیت شما خبر دارن و میدونن که خواستی بهش کمک کنی 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
موهام خیلی زشت شده دو رنگ شده از حاملگی ام دیگه رنگ نکردم  کلا. قیافه ام داغون شده توی این چند ...

منم افتضاح شده بود چند وقت پیش رفتم لایت کردم عکسش تو تاپیکام هست 

سلام به همه دوستان. 🌹🌹 امروز پیاماتون رو خوندم، ببخشید که جوابی ندادم، سردردهای خرکی ام دوباره بر ...

سلام عزیزم خوبی 

چه بد سردرد خیلی بده 

منم یک مدت سردرد داشتم سی تی اسکن دادم 

گفتن بهم آب زیاد بخور 

از وقتی آب زیاد میخورم بهتر شده سردردام . خواهرم بیچاره که میگرن داره خیلی سردرهای وحشتناک میگیره

خخخ عزیزم دکترم تموم علوم پزشکی رو زیر سوال برد با کارهاش.من بچم یک سال و نیمش هست.تموم دنیا گفتن نم ...

خداروشکر عزیزم بچه صحیح سالم داری عزیزم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
مریم جون ادم اصلا دست خودش نیست یهو انقدر به تنگ میایی یه چیزی میگی مهرا هم مطمئم از ته دلش نبود خیل ...

ارسام من که ۹ سال هست زندگی برام نمونده همش غصه غصه 

از سکوت خونه ام خیلی دلم میگیره اینکه قراره همیشه اینقدر ساکت بمونه خونه ام و صدای بچه ای توش نباشه خیلی دلم میگیره 

قبلا ها یک امیدی داشتم میگفتم بالاخره اقدام میکنم و حامله میشم و سری بعد حتما بچه ام سالم میاد بغلم و خونه سوت و کورم رو بهش هیجان و زندگی میبخشه 

مریم جون ادم اصلا دست خودش نیست یهو انقدر به تنگ میایی یه چیزی میگی مهرا هم مطمئم از ته دلش نبود خیل ...

منم خودم همون غمی که مهرک تجربه کردم رو با گوشت و پوستم حس کردم و هنوزم داغم تازه ست چون ۴ ماه و نیمه میگذره ..با همه این اوصاف فقط قصدم کمک بوده فکر نمیکنم انقدر جمله وحشتناکی گفته باشم!!چون چند ماهه با هم دوستیم و نوع ادبیات و حرف زدن و نیت من آشناست انقدر هم شهامت عذرخواهی دارم که چندین مرتبه چه خصوصی چه الان ازش عذرخواهی کردم ..این تاپیک برای همه مادرایی هست که چنین تجربه ای داشتن ..اینکه این تاپیک رو ترک کنه یا نه تصمیم خودشه...

این رو واسه مهرا می نویسم شاید بخونه.

دیشب حالم خوب نبود، سر درد بدی داشتم سعی کردم زود بخوام. خواب عجیبی دیدم.

خواب دیدم یه محوطه چمنی هستم که دور و اطرافش درخت زیاد داره، صدای گریه یه بچه رو شنیدم، رفتم طرف صدا، یه مامانی رو دیدم که پشت یه درخت تکیه داده و داده سعی میکنه دکمه مانتو رو باز کنه، مانتوش سبز تیره بود، لباس بچه سفید و سبز بود و یه نواز سبز به دور سرش بسته بود. یه دختر تپلی سفید با موهای روشن. مامانه خودش لاغر و کمی کشیده بود ولی پوست صورتش گندمی بود و به سفیدی دخترش نبود. ازش پرسیدم چرا گریه میکنه، گفت شیر میخواد دخترم و من خجالت می کشیدم تو جای عمومی شیر بدم، آمدم اینجا. 

بچه شروع به شیر خوردن کرد و مامانه هم شروع به قربون صدقه رفتن دخترش.

بهش لبخند زدم و برگشتم سمت خواهرم.

خواهرم پرسید شناختیش؟ گفتم نه قیافه اش آشنا بود اما نشناختمش.

گفت دوستت بود، مهرا که مامان شده.  تا اینو گفت به سمت همون محل برگشتم اما کسی رو ندیدم. یهو از خواب بیدار شدم، نزدیک های صبح بود.

ارسام من که ۹ سال هست زندگی برام نمونده همش غصه غصه  از سکوت خونه ام خیلی دلم میگیره اینکه قرا ...

اره عزیزم چیزی ک من پشت سر هم پشت سر هم تو ۳ سال کشیدم تو ۹ سال کشیدی میفهمم خوبم میفهمم ببین من و شوهرم هر چه قدرم با هم خوب باشیم و مشغول باشیم بازم جاش خالیه خونمون سوت و کوره هیچی نداریم ک مشغول باشیم وای خیلی بده خیلی کاش حداقل برا من و تو یکیش مونده بود دیشب به شوهرم میگم از این ۳ تا یعنی یکیش قسمتش نبود بمونه چرا من باید تو جوونی بجای چیزای دیگه همش فکر بچه هام باشم بخدا کم اوردم خیلی خیلی کم 

این رو واسه مهرا می نویسم شاید بخونه. دیشب حالم خوب نبود، سر درد بدی داشتم سعی کردم زود بخوام. خواب ...

وای چه خواب جالبی 

انشالله بزودی تعبیر میشه 

من که مطمینم مهرا بزودی مامان میشه 

عزیزم مهرا طفلی هم بارها توی پیغاماش از تو تشکر کرده بابت راهنماییی های خوبت  اونروز هم دیکه خ ...

من اینجا میگم تو خصوصی هم بهش گفتم اصلا و ابدا نیازی به تشکر نیست چون من وظیفه خودم دونستم که هر چند ناچیز کمکش کنم و وجدانم راحته چون از کنار مهرک بی تفاوت رد نشدم روزایی که حتی خودم،حوصله خودمم نداشتم.هیچ منتی رو سرش نیست چون هیچ کاری نکردم .اگر هم کارم انرژی مثبت داشته حتما بهم برمیگرده

حضرت مولانا میگه:

این جهان کوه است و فعل ما ندا

سوی ما آید نداها را صدا

اره عزیزم چیزی ک من پشت سر هم پشت سر هم تو ۳ سال کشیدم تو ۹ سال کشیدی میفهمم خوبم میفهمم ببین من و ش ...

راست میگی ارسام به خدا منم تا نصفه شب دیشب خوابم نبرد انگار دارم کابوس میبینم می

م ای خدا بعنی یکیشون نمیشد بمونه و قسمت من این همه تنهایی ‌ و سختی نباشه 

خدایا با دل من چه کردی هیچ بنده ات دلمو اینقدر که تو شکوندی نشکوند

خیلی خسته ام از این روزگار لعنتی 

برای من که دیگه هیچ روزنه امیدی نیس