2777
2789
هدانا جان تو تاپیک ایلیانا چند نفر جدید اومدن که بچشونو از دست دادن من بلد نبودم لینک تامیک خودمونو ...

من قبلا ها تاپیک ایلیانا بودم اونجا با بچه ها گروه توی تلگرام تشکیل دادیم اسم گروه رو هم من گذاشتم بازگشت فرشته ها. همه اشون صاحب بچه شدن 

خود ایلیانا هم من باهاش تلفنی حرف زدم دو تا پسر داره الان 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
هدانا جان تو تاپیک ایلیانا چند نفر جدید اومدن که بچشونو از دست دادن من بلد نبودم لینک تامیک خودمونو ...

توی اون تاپیک پست های من هست به اسم مامی اذی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یادش بخیر چقدر زمان زود میگذره و البته چقدر سخت گذشت 

سال ۹۳ با اون تاپیک آشنا شدم همشون الان صاحب بچه آن خدا. و شکر و حتی بعضی ها دو تا بچه دارن 

فقط من و هلنا و رها هنوز دستمون خالی مونده از اون جمع 

توی اون تاپیک پست های من هست به اسم مامی اذی 

اااا عزیزم من وقتی گفتی بهم میگفتن مامی آذی با خودم گفتم چقدر آشناست!!

خیلی با سابقه ای آبجی..دمت گرم..بزن زنگو🤣🤣🤣

من تقریبا بیشتر صفحاتشو همون روزای اول که بچمو از دست دادم میخوندم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
یادش بخیر چقدر زمان زود میگذره و البته چقدر سخت گذشت  سال ۹۳ با اون تاپیک آشنا شدم همشون الان ...

اسم کاربری رها رو یادمه ولی هلنا رو یادم نمیاد.رها چرا؟؟؟چند تا تجربه دیگه به جز اون بچه اولش داشته؟؟

من قبلا ها تاپیک ایلیانا بودم اونجا با بچه ها گروه توی تلگرام تشکیل دادیم اسم گروه رو هم من گذاشتم ب ...

ایلیانا هم تو کامنتا خوندم فهمیدم دو تا پسر داره.اونم ایران زندگی میکنه

ایلیانا هم تو کامنتا خوندم فهمیدم دو تا پسر داره.اونم ایران زندگی میکنه

ببخشید منظورم این بود ایران زندگی نمیکنه..خدا پسراشو بهش ببخشه.انشالله که به توام یه نی نی گوگولی بده که خستگی همه این سال ها از تنت در بره.هیچ چیز غیر ممکنی وجود نداره..

اسم کاربری رها رو یادمه ولی هلنا رو یادم نمیاد.رها چرا؟؟؟چند تا تجربه دیگه به جز اون بچه اولش داشته؟ ...

هلنا سه بار زایمان زودرس داشت چند سال اقدام نکرد دیگه میترسید بعدش اقدام کرد شیمیایی بود بارداری اش دیگه اقدام نکرد. اونم خارج از کشور زندگی میکنه و مث من سرکلاژ قبل بارداری انجام داده

رها هم دو بار زایمان زودرس داشته آخرینش چهار سال پیش بود که از دی ماه پارسال اقدام کرده ولی هنوز باردار نشده . 

اااا عزیزم من وقتی گفتی بهم میگفتن مامی آذی با خودم گفتم چقدر آشناست!! خیلی با سابقه ای آبجی..دمت گ ...

اره اونجا من کلی پست دارم به اسم مامی اذی 

منم روزای اول رفتن پسرم تو تاپیک ایلیانا بودم اولین بار رفتم اونجا و زار زدم از نبودنش چقدر حالم بد میشه یاداوریش چرا انقدر زجر کاش حداقل یادم میرفت خدا

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

کدوم تاپیک دقیق نمیدونم کدومه عزیزم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین