2777
2789
کاش پیداشون کنم ببینم راهی بوده طبیعی بارداربشن😔

اگه مشکل  ژنتیک دارین باید پی جی دی انجام بدید همون ای وی اف هست فقط جنین با ژن های سالم رو انتقال میدن 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه مشکل  ژنتیک دارین باید پی جی دی انجام بدید همون ای وی اف هست فقط جنین با ژن های سالم رو انت ...

خب شاید نگیره پولی هم ندارم ک خیلی هرینه کنم

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
باردار میشد ولی مشکل ژنتیکی داشتن گفت رژیم درمانی خودش انجام داد بچه سالم دنیا اورد قضیه شما مثل ای ...

اره مامشکلمون پیچیدس

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤

جایی  نیست براتون رایگان  انحام بدن خوب تحقیق کن تا حالا سقط داستی؟؟؟

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
هم من هم شوهرم مشکل ژنتیکی داریم خودم جاب جایی کروموزمی گلم

خوب عزیزم تنها راه حلش پی جی دی هست دیگه دکتر مطمین هست جنین سالمه 

ولی اگه خودت اقدام طبیعی کنی شانسی هست دیگه ممکنه جنین ات سالم باشه ممکن هم هست نباشه 

سابقه جنین با مشکل ژنتیکی داشتی ؟ باعث چه مشکلی میشه مشکل کروموزومی اتون . اگه میتونی یکم بیشتر توضیح بده 

اره میدونم عزیزم متاسفانه هزینه اش گرونه ولی خوب ممکنه بهترین راه حل باشه 

معمولا  چندین جنین تولید میکنن که اگر دفعه اول نگرفت دفعه های بعد انجام بدن و وقتی جنین فریزی داشته باشین هزینه اتون خیلی کمتر هست برای دفعات بعدی 

راست میگی ببخشیداومدم  نبایدحال بقیه  روخراب کنم یه ادم ناامیدجاش اینجانیست امیدوارم تک تک ...

مهرآ جان وقتی ناراحتی تصمیمات لحظه ای نگیر.اینجا تنها جاییه که همگی داریم که میتونیم حرف بزنیم و درد دل کنیم و همدیگه رو درک کنیم ولی باید در کنارش یه هدف بالاتری هم به جز درد دل باشه اونم رسیدن به آرامش و قوی تر شدن برای یه شروع دوباره ست که این هدفم تنها با انرژی مثبت و حرفای خوب اتفاق میوفته.

ببین ما مث یه ورزشکار زرمی هستیم که راند اولو باخته و از زمین خارح شده ،حالا به تنها چیزی که احتیاج داره انرژی مثبت حرفای امیدوار کننده که دوباره قوی بشه و مطمئن بشه که قرار نیست راند دوم رو ببازه و به باخت راند قبلیش فکر نکنه.اگر مربی و اطرافیانش بهش انرژی منفی بدن و دل گرمش نکنن صد در صد بازم میبازه.ما هم باید به جنگ این دنیا بریم با انرژی بالا و استفاده از تجربه های دیگران و خودمون بجنگیم و به هدفمون برسیم...

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
الهی عزیزم واقعا خسته نباشی 

مرسی عزیزم کار با بچه ها خیلی خسته ام میکنه 

ولی کار با مریض ها اصلا خسته ام نمیکرد . خدا کنه اگر دانشگاه راهم ندادن حداقل یک کار در رابطه با رشته خودم توی بیمارستان پیدا کنم 

انشالله همه کارات بزودی روبراه بشه

خدا کنه الان تنها خواسته ام اینه کار دانشگاهم درست بشه و یکسال عقب نیفتم

هدانا جان تو تاپیک ایلیانا چند نفر جدید اومدن که بچشونو از دست دادن من بلد نبودم لینک تامیک خودمونو واسشون بزارم.لطفا یه سر اونجا بزن و لینکو بزار .ممنونم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست