2777
2789
داشتم اما دکترم اینا براش مهم نبود دلیل های دیگه رو بررسی کرد

اخه کمبود وزن هم از علل ناباروی میشه هم سقط البته تا جایی که میدونم شایدم درست نباشه عزیزم، حودتو تقویت کن انشالله بزودی مامانشی 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکت باشه عزیزم انشالله کوچولوت رو سلامت بغل بگیری  یعنی بعد یکسال و خورده اقدام کردی ؟ چرا ...

فدات عزيزم  ٤ماه بود ك اقدام ميكردم نميشد چون اوليو بعد ٤سال باردار شده بودم  ك تَو هفته ٢٤زايمان زودرس شدم و پسرم از پيشم رفت 

کسی نیس انگار 

همه اتون سرتون گرمه امروز

منم دارم میرم سرکار 

از صبح هم مث این مرغای مریض هی دراز کش از اینور به اونور جابجا میشدم روی مبل و هیچ کاری نکردم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
فدات عزيزم  ٤ماه بود ك اقدام ميكردم نميشد چون اوليو بعد ٤سال باردار شده بودم  ك تَو هفته ٢ ...

اخی عزیز دلم لعنت به زایمانزوذرس 

حالا باید سرکلاژ کنی اینبار ؟ 

خدا رو شکر زود باردار شدی اینبار 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
من هرکاری کنم سرموبه هرچی گرم کنم همش توفکرمه ازفکروخیال دستمومیسوزونم یچیزی بدوزم سوزن میره تودستم ...

حق داری.. منم رفتم سر کار و سعی میکنم سرمو گرم کنم  ولی از بس فکرم به بچمه کلا آلزایمر گرفتم..وسط حرفام یهو قفل میکنم یادم میره چی میگفتم ی وقتایی هم لکنت شدید میگیرم😂😂😂اصلا داغونه وضعم دلم به حال خودم میسوزه

مبارکت باشه عزیزم انشالله کوچولوت رو سلامت بغل بگیری  یعنی بعد یکسال و خورده اقدام کردی ؟ چرا ...

فدات عزيزم  ٤ماه بود ك اقدام ميكردم نميشد چون اوليو بعد ٤سال باردار شده بودم  ك تَو هفته ٢٤زايمان زودرس شدم و پسرم از پيشم رفت 

دقیقا منم همینطوریم با اینکه یه دختر دارم دومی اصلا برام فرقی نداشت ولی الان دلم میخواد پسر بشه

اره عزیزم پس حسامون مشابه همه.. الهی هر دومون مادر گل پسر بشیم ..‌ شایداینجوری آرامش بیگیریم

آدینه جون انشالله که خدا بزودی بهت یک پسر دیگه بده  اون فرشته ها جاشون توی بهشت هست همیشه و یا ...

سلام آذی جون خوبی عزیزم؟؟الهی آمین... اره عشقم تو بهشته... پیش بچه های شما... احتمالا اونا هم باهم دوست شدن😉😉😉

اینجوری میگماااا... مثلا خوبم..... ولی دلم ...😢😢😢😢

کسی نیس انگار  همه اتون سرتون گرمه امروز منم دارم میرم سرکار  از صبح هم مث این مرغای مر ...

گفتی مرغای مریض خنده ام گرفت🤣🤣🤣🤣 کلا منم همیشه افتادم رو تخت یا مبل..روزای عادی که همیشه پلاسم .. امروز که جمعه ست اسمشم روشه تعطیلیه ... باید همش استراحت کنم نیست روزای دیگه کوه میکنم..🤣🤣🤣🤣