💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
خداروشکرقربونت برم مهربونم خیلی داغونم یه لحظه ازتوفکربچم بیرون نمیام
میدونم ..منم همینطورم حتی یک ثانیه نشده از ذهن و دلم بیرون بره.. فقط خیالم راحته که جاش خوبه ..عزیز دلم اگه سرت رو به چیزی مشغول کنی آرومتر مبشی مثه کار کردن یا کارهای هنری یا هرچیز دیگه امیدت و نگاهت به آینده باشه ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیز دلم مبارکت باشه....💃💃💃خیلی خوشحال شدم... انشالله بارداری خوبی داشته باشی..ذکرایی که ماری یاد ...
ممنون عزيزم چشم همينكارو ميكنم ايشالله روزي همه خانماي اين تايپك بشه و ايشالله كه خدا اينسري به همه ماها ك دلمون شكسته ي بچه صحيح سالم بده بغلمون وشاهد بزرگ شدنو موفقتشون باشيم