2777
2789
خداروشکرقربونت برم مهربونم خیلی داغونم یه لحظه ازتوفکربچم بیرون نمیام 

میدونم ..منم همینطورم حتی یک ثانیه نشده از ذهن و دلم بیرون بره.. فقط خیالم راحته که جاش خوبه ..عزیز دلم اگه سرت رو به چیزی مشغول کنی آرومتر مبشی مثه کار کردن یا کارهای هنری یا هرچیز دیگه امیدت و نگاهت به آینده باشه ...  

الهی آمین..باور میکنی من دختر و پسر برام فرقی نمیکرد همیشه میگفتم تنش سالم باشه ولی الان همش دلم میخ ...

اره عزیزم منم قبل بارداری برام مهم نبودالبته بیشترپسری بودم برای همین تاهفته ۱۹ تعیین جنسیت نرفتم مهم نبودالان دارم میسوزم برادخترم چون ازدست دادی اینجوری  وای خدادخترم الهی برات بمیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم ..منم همینطورم حتی یک ثانیه نشده از ذهن و دلم بیرون بره.. فقط خیالم راحته که جاش خوبه ..عزیز ...

من هرکاری کنم سرموبه هرچی گرم کنم همش توفکرمه ازفکروخیال دستمومیسوزونم یچیزی بدوزم سوزن میره تودستم حمام میرم نیم ساعت زیردوش توفکرم

الهی آمین..باور میکنی من دختر و پسر برام فرقی نمیکرد همیشه میگفتم تنش سالم باشه ولی الان همش دلم میخ ...

دقیقا منم همینطوریم با اینکه یه دختر دارم دومی اصلا برام فرقی نداشت ولی الان دلم میخواد پسر بشه

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
دقیقا منم همینطوریم با اینکه یه دختر دارم دومی اصلا برام فرقی نداشت ولی الان دلم میخواد پسر بشه

ازخدابخاه بعدرابطه ایه الکرسی بخون ودستت روشکمت باشه وازس بخاه خداحتمابهت میده

آدینه جون انشالله که خدا بزودی بهت یک پسر دیگه بده 

اون فرشته ها جاشون توی بهشت هست همیشه و یاد ما باهاشون هست 

اونا پیش ما برنمگیردن دیگه بلکه خواهر و برادرشون هستن که پیش ما میان 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
عزیز دلم مبارکت باشه....💃💃💃خیلی خوشحال شدم... انشالله بارداری خوبی داشته باشی..ذکرایی که ماری یاد ...

ممنون عزيزم چشم همينكارو ميكنم ايشالله روزي همه خانماي اين تايپك بشه و ايشالله  كه خدا اينسري به همه ماها  ك دلمون شكسته ي بچه صحيح سالم بده بغلمون وشاهد بزرگ شدنو موفقتشون باشيم 

ممنون عزيزم چشم همينكارو ميكنم ايشالله روزي همه خانماي اين تايپك بشه و ايشالله  كه خدا اين ...

مبارکت باشه عزیزم انشالله کوچولوت رو سلامت بغل بگیری 

یعنی بعد یکسال و خورده اقدام کردی ؟ چرا ؟ 

فرشتهات رو هفته چند از دست دادی دلیلش چی بود ؟ ببخش اگه ناراحت میشی نگو عزیزم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود