2777
2789
انشاالله که باردار شی اولین اقدامته؟

من ی سقط داشتم خرداد

بعد سقط اولین اقدام

ان شاالله شما و همه ی بچه های تاپیک هم زودی به آرزوهاتون برسین و مامان نی نی های تپلی بشین

أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ                                                                    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آرسام بیامیخام ناله کنم شوهرم ناخوداگاه عکسهای بی بی چک مثبتمواوردحواسش نبودزودردکرد دارم خفه میشم & ...

اخی عزیزم میفهمم ایشالا باز بی بی مثبت همین ماه مصیب بزرگیه کاری نمیشه کرد اگه میشد برگردن حاضر بودم همه دار و ندارم بدم ک حداقل یکروز آرسام بغل بگیرم ولی نیست نیست همون روز ک فهمیدم رقته انقدر گفتم کاش خدا جون من گرفته بود نه بچم من تحمل نداشتم مث الان ک با این حال زارم دو تا دیگم اضاف کرد فرشته های قشنگم شرمنده ام ک بدون شما هنوز نفس میکشم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......