2777
2789
ممنون مهرا.وای داشتم چتهارو میخوندم 😍مهرااا نی نی داری دختر😍انشالله پنجشنبه هفته بعد همه چی معلوم ...

قربون برم عزیزم معلوم نیس هنوزبنظرت بابتا۶امکان داره اصلا؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربون برم عزیزم معلوم نیس هنوزبنظرت بابتا۶امکان داره اصلا؟

بتا رو ول کن مهرا. من همیشه یه هفته بعده پریام تست میزنم.زوده حالا دختر.علایمشو که داری.انشالله که هیتی.من سر پسرم یه هفته قبل از پری لکه بینی داشتم.همش فک میکردم بخاطر کار زیاده پریم عقب جلو شده ولی نی نی بود.مواظب خودت باش.اگه هم نشد اصلاااا به دلت غم نده ماه بعد حتماااااا میشی .چون اینجور نامنظمی ها نشانه آمادگی رحم برا بارداری

مری جان شوهرم بوشهر بود هم بندر عباس دوستای خیلی خوبی داره اونجا  شیرازم داره  موقعیت پیش ...

عزیزم قدمت روی چشمام هر وقت تشریف آوردین♥️من اوایل فک می کردم به جز تهران هیچ جا نتونم زندی کنم بعد که بعد ازدواجم اومدم دیدم چه ارامشی داره و تازه فهمیدن زندگی تهران شکنجه ست همش ترافیک و استرس و آلودگی..

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
مرسی عزیزم امیدوارم مرسی ازدلگرمیت

درست میگه دوستمون مهرا جون منم که این ماه بتام رفت بالا اومد پایین پریود شدم دکترم گفت علامت خوبیه رحمت اماده بارداریه اگر زبونم لال نشد این ماه مطمن باش ماه بعد بارداری هرچند که علائمت بارداری رو داره نشون میده

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
درست میگه دوستمون مهرا جون منم که این ماه بتام رفت بالا اومد پایین پریود شدم دکترم گفت علامت خوبیه ر ...

عشقم من ازخدامه خیلی خستم ازخداخواستم کمکم کنه بهش گفتم من دیگه صبرم تموم شده خیلی سختی کشیدم لک دیدم خیلی بهم ریختم فقط گریه میکردم بادعای شما این دوسه روزم نشم عزیزم

اخ جون مهرا بارداری  از دست ناله سر کن شماره یک خلاص میشیم      انشالله بزودی ...

آذی جون دست خودم نیست آدم کمال گرایی هستم همیشه اینجوری بودم الانم هر کاری میکنم باز به خودم میگم نه باید یکسال حداقلش به خودت زمان بدی و جسم و روحت آماده بشه ..انگار واقعا میخوان بفرستنم جبهه جنگ🤣میگم باید برای مبارزه اماده باشی و قوای تازه و جدید داشته باشی😂😂😁😁

بچه ها خیلی دلم گرفته  دلم بچمو میخاد میخام بعلش کنم محکم به سینم فشارش بدم  آخه من که خیل ...

عزیز دلم این دلتنگی و غم دست از سرمون برنمیداره😢😢چون یه تکه از وجودت رفته زیر خاک ..خیلی طبیعیه..مصیبته بزرگیه بخدا

من دوتاسقط داشتم.سومی الانم پیشم خوابیده یکسال و نیمشه از اول بارداری تا ختم بارداری امپول انوکساپا ...

هفته های چند سقط میکردی؟آمپول به خاطر غلظت خونت میزدی؟