2777
2789
اخ جون مهرا بارداری  از دست ناله سر کن شماره یک خلاص میشیم      انشالله بزودی ...

انشالله هم شما هم مریم هم ارسام وهم مامان فاطمه و بقیه دوستان زودی ملمان بشین 

مریم جون راست میگه اسفند برو اقدام

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
بچه ها خیلی دلم گرفته  دلم بچمو میخاد میخام بعلش کنم محکم به سینم فشارش بدم  آخه من که خیل ...

اخی عزیز دلم چقدر سخت 

انشالله که خدا دلت رو با یک فرشته کوچولوی دیگه شاد کنه بزودی 

کی میری اقدام عزیزم ؟ 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها خیلی دلم گرفته  دلم بچمو میخاد میخام بعلش کنم محکم به سینم فشارش بدم  آخه من که خیل ...

انشالله زود زود مامان شی گلم توکل بخدا

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

بچه ها من دارم میرم سرکار 

اومدم نبودید 

شب میام باز 

امیدوارم که مهرا با خبر خیلی خوبش بیاد ما رو شاد کنه 

من که مطمین مطمین هستم که بارداره چون لک بینی اش قطع شده 

بیصبرانه منتظر خبر خوبتم مهرا جون 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
اخ جون مهرا بارداری  از دست ناله سر کن شماره یک خلاص میشیم      انشالله بزودی ...

دورت بگردم نگوترخداباورم میشه انوقت پریودشدم دوباره میام اینجاروزازنوناله سردادن ازنو وروضه خوندن

عزیزدلمی خداازدلت بشنوه میری جات خالیه زودبیاعزیزم

منم میگم بارداری شک نکن درست همینجوریه لک بینی قطع میشه دوباره ترشحات سفید ، خدایی ما یه مدرک کم داریم وگرنه یک پا دکتریم هممون

بچه ها من دارم میرم سرکار  اومدم نبودید  شب میام باز  امیدوارم که مهرا با خبر خیلی ...

ای جان برو به سلامت، پیش فرشتهای ناز میری چقدر خوب

منم میگم بارداری شک نکن درست همینجوریه لک بینی قطع میشه دوباره ترشحات سفید ، خدایی ما یه مدرک کم دار ...

جانم عزیزدلم خودم ازدلپیچه هام شک کرده بودم ولی دیگه دلپیچه ندارم دردپریودمم خیلی کمه تا۱۴بیادجونم تومشتمه

خب بدکاری کردی زعفرون خوردی دوستایی دارم هم ین توهستن تازه شوهرکردن ودنبال عشق وحالن اخرم میگن بچه د ...

اره خیلی کاربدی کردم زعفرون خوردم، دوستم میگه چون لک لانه گزینی داشتی مطمنئن باش خودت با زعفردن خوردن نزاشتی انجام بشه نمیدونم ، شاید قسمتم نبوده

اره خیلی کاربدی کردم زعفرون خوردم، دوستم میگه چون لک لانه گزینی داشتی مطمنئن باش خودت با زعفردن خورد ...

انشا...بارداری بعدیت تاماه تموم نشده خداجوابتوبزودی بده عزیزم

انشا...بارداری بعدیت تاماه تموم نشده خداجوابتوبزودی بده عزیزم

فعلا که دکترم گفت سه ماه زود بودده باید دو سه ماه دیگه صبر کنی البته الان با اقدامم حساب کنم چهار پنج ماه شده از سقطم بعد گفت تا تیروییدت مشکلش برطرف نشه نباید باردارشی برای ۸ برج بعد ازمایش مجدد تیرویید نوشت که ببینه چجوری میشه ویتامین دیمم پایین ۹ بود پنج ماه مرتب قرص خوردم تازه شده ۱۷ تا ۳۰ کلی راهه ولی من نهایت تا ماه بعد یا اذر صبر میکنم اقدام میکنم مجدد تکلیف تیروییدم مشخص شه اگر اثر قرص باشه قطع کردم سرماه نرمال میشه