2777
2789
مهرا جون کم کم بی بی رو اماده کن اگر لک بینیت قطع شده مراقب باش احتمال بارداریت بالاس شاید لکه جایگز ...

همیشه لک بینی داشتم ادامه داربودوبیشترمیشدواخرمیشدپریودنه که قطع شه

من اگر اشتباه نکنم سه روز قبل موعد پریودم بود روز بعد موعدم ۵۸ بود، البته بتا من کم بود اگر تو همین نی نی سایت سرچ کنی میبینی خیلیا لک لانه گزینی داشتن و بارداری عالی داشتن 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخی خوش به حالت که خوابشو دیدی..اتفاقا منم یکم بعد اذان صبح که قبلش کلی اشک ریختم و با تسبیحی که همی ...

ای جانم مری دختردارمیشی خداروشکرکن توکه پسرداری جفتشونوتواریان ببین خدابهت ببخشش اگه بدونی چقدرخواهرعزیز خوشبحال پسرت عزیزم سرنمازات منم دعاکن دخترم برگرده خواهرم دیشب خواب دیده دوتادختردارم یکیش گم شد واون یکی اومدپیش خواهرم وچسبیده بهش گفته نمیخام منم گم شم 

اخی خوش به حالت که خوابشو دیدی..اتفاقا منم یکم بعد اذان صبح که قبلش کلی اشک ریختم و با تسبیحی که همی ...

ای جانم مری دختردارمیشی خداروشکرکن توکه پسرداری جفتشونوتواریان ببین خدابهت ببخشش اگه بدونی چقدرخواهرعزیز خوشبحال پسرت عزیزم سرنمازات منم دعاکن دخترم برگرده خواهرم دیشب خواب دیده دوتادختردارم یکیش گم شد واون یکی اومدپیش خواهرم وچسبیده بهش گفته نمیخام منم گم شم مری خیلی دعام کن

همیشه لک بینی داشتم ادامه داربودوبیشترمیشدواخرمیشدپریودنه که قطع شه

دقیقا منم همیشه همینطوری بودم لک پشت بندش پریود این بار اول بود که اینطوری شد نمیدونم لقاح انجام شده بود ولی به دیواره نچسبیده بود اینطور که متوجه شدم ، شاید مقصر خودم بودم شایدم قسمت این بود من همیشه اینقدر ترس از یائسگی دارم که تا لک میبینم فوری کلی زعفرون میخورم که پری بیاد زود ایندفعه هم تا لک دیدم چندتا لیوان زعفرون غلیظ خوردم نمیشه گفت ولی با خودم نکنه داشته حایگزینی انجام میشده با این کارم زدم خراب کردم نزاشتم فکر خیاله دیگه 

بتات کم بودنیرنیت چی بود؟

عزیزم بتام بعد ۴۸ ساعت از ۵۸ شد ۱۲ پریود شدم گفتن بارداری شیمیایی بوده لقاح انجام شده ولی جایگزینی صورت نگرفته و دفع شده دکتر اولم قبول داشت این دکتر دومم که تازه رفتم پیشش میگفت ما چیزی تحت عنوان بارداری شیمیایی نداریم کلیم خندید گفت هورمون بالا پایین میشه 

مگه چندسالته؟

من ۳۶ سالمه خداروشکر ازمایشاتم خوب بود به این زودیا یائسه نمیشم ولی چون قبلا ازمایشی نداده بودم ترس تو وجودم بود همیشه

مهرا نمیخام امید بدم ولی بارداری احتمالا احتیاط کن انشالله ک دلت شاد شده عزیزم و قدمش خیر بشه برا هم ...

دورت بگردم انشا...باشم بعدشم ازخداخواستم بعدمن هرروزیکی یکی بیاین بگین باردارین واسم گروه وعوض کنیم مری هم که فعلانمیخوادانشا...اخری باشه

دورت بگردم انشا...باشم بعدشم ازخداخواستم بعدمن هرروزیکی یکی بیاین بگین باردارین واسم گروه وعوض کنیم ...

انشالله شما باردار باشی دستت رو سر هممون بکشی ماهم پشت سرتون باران جون اذر جون زهرا جون و مریم جون و بقیه بچها منم اخر