2777
2789
پاشدم نماز خوندم گریه امانم ندادم نمازو تموم کردم قران باز کردم دیدم اومد الا بذکرالله تطمئن القلوب ...

وااای چه خواب با معنی دیدی.خیره انشالله.بچت دختر بود درسته؟هفته ۳۷ بودی یا به دنیا اومد پر کشید؟

ببین خدا چقدر زیبا و واضح باهات حرف زده. راهنماییت کرده که به یادش باشی تا آروم بشی و جایگاه خودتو همسرت بهشته به خاطر صبرتون  و همیشه وعده داده پاداش صابرین میده.انشالله خدا بزودی بهت یه بچه سالم و با ایمان میده.آمین

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من دیروز رفتم دکتر که خیلی دکتر با تجربه ای هست.من الان پنج ماهم تموم شد وارد شش ماه شدم.دکتر ...

بخیه های منم درد میکنه الان ۴ ماه و نیمه.

والا ادم بستری بشه و هر لحظه مانیتور بشه که خوبه بهتر از اینه که تو خونه از استرس سکته کنی..معلومه دکترت یه چیزی حالیشه چون اصلا ۱ درصد هم نمیخواد ریسک کنه.بعد افرادی مث ما اغلب پزشکا هفته ۳۷ ختم بارداری میدن و دیگه ریسک نمیکنن

بچه ها من دیروز رفتم دکتر که خیلی دکتر با تجربه ای هست.من الان پنج ماهم تموم شد وارد شش ماه شدم.دکتر ...

نه منم پنج ماه دیروز تموم شده دکتر میگفت با خیال راحت اقدام کن 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
عزیزم تخمک گذاریته اگه پررنگ تر بشه ک هنوز س کمرنگ تر بشه تموم شده

این خیلی کمررنگه من فقط برای پسر دارشدن میخوام اقدام کنم البته اگه خدا بخواد فک کنم داره تموم میشه

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
هنوزم جای دستای کوچولوشو رو انگشتم حس میکنم.خندش میاد جلو چشمم دیوونم میکنه😭وای چه حس خوبی بود

اخی خوش به حالت که خوابشو دیدی..اتفاقا منم یکم بعد اذان صبح که قبلش کلی اشک ریختم و با تسبیحی که همیشه دعا میخونم درد دل کردم چون دارم میدمش به یه نفر که داره میره کربلا بزارش تو حرم آقا امام حسین گرو بمونه خیلی گریه کردم خواب دیدم یه نفر یه جفت جوراب دخترونه صورتی جنس لمه خیلی خوشکل با ست پیرهنش لمه صورتی ناز بهم داد😢😢

فکر کنم خدا قراره روح پسرمو تو قالب یه دختر بهم برگردونه.هر جنسیتی واسم بخواد به دیده منت♥️♥️♥️شکر گزارتم ای بخشنده ترین بخشندگان

دکترمنم گفت هفته ۳۵بیابیمارستان بستری شو

خیلی خوبه..من اگه دکترمم نگه خودشم خواهش می کنم بستری بشم مثلا بخش پریناتولوژی بیمارستان شریعتی با اینکه دولتی بود عالی بود و همه اساتید زنان ایران اونجا بود از دکتر اشرف آل یاسین و دکتر آقا حسینی و دکتر حنطوش زا ه و دکتر مرصوصی و دکتر اسلامیان که همه درجه یک های ایرانن میومدن بیمارا چک میکردن ولی بیمارستان دولتی الکی پذیرش نمی کنن و تخت رو دو هفته بدن به یه باردار فقط بخاطر مانیتورینگ!

بیمارستان های خصوصی خوراکشون این مدل پول چاپیدنه..که با این اوصاف من حاضر پول مفت بریزم به حلقوم بیمارستان فقط دیگه هرگز اون روزا تکرار نشه