2777
2789

شب خوش😁😁😁

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از یه جایی یه آقا داشت یه خانوم معلول رو از پله ها میاورد بالا .برگشتم دیدم شوهر منم یه بچه بغلش داره از همون پله ها میاد بالا . اومد وایساد یه کنار منم از ذوق بچه رفتم کنار شوهرم .تو خواب این حسو داشتم که این بچه مال منه ولی دادمش به یکی دیگه و دیگه مال من نیس‌.بعد با دست کوچیکش انگشتمو گرفت منم با تموم وجودم تو خواب گفت جاان عشششقم😍 اونم خندید برگشت سمت سینه شوهرم😭😭😭😭بیدار شدم دیدم اذان صبح داره میده .

پاشدم نماز خوندم گریه امانم ندادم نمازو تموم کردم قران باز کردم دیدم اومد الا بذکرالله تطمئن القلوب ... بعدم نوشته بود برا صابران بهشت هاییست که با پدران و مادران و فرزندانشان به آن وارد میشوندو... همه با گریه میخوندم اشکام نمیذاشت ببینم دقیق.یکم اروم شدم دوباره پاشدم از اول نماز صبحمو خوندم

بعدش به زور خوابم برده بود یهو دیدم دخترم خوابه شوهرم نشسته جلو تلویزیون برگشتم دیدم یکی دیگه عین شوهرم نشسته بالای سر دخترم دارم اشهد میگه .چنان جیغی زدم پا شدم دیدم ساعت ۷شده😔

🤣🤣🤣🤣🤣زهرا(آرسام) ناله سر کن شماره ۳ واای خیلی باحالی آذی😂😂😁

ناله سر کن شماره ۱ هستم جرات نمیکنم بگم یه ذره اش میارم ابنجا   

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بچه ها من دیروز رفتم دکتر که خیلی دکتر با تجربه ای هست.من الان پنج ماهم تموم شد وارد شش ماه شدم.دکتر گفت میتونی اقدام کنی.اما این دفعه از هفته سی و پنج باید بستری بشی.چون سزارین سوم هست نمیشه ریسک کرد.البته به خاطر بچه گفت که دوباره چیزیش نشه و اونجا زود به زود حرکاتشو کنترل کنن.اما من هنوز بالای بخیه هارو فشار میدم درد میکنه.میترسم اقدام کنم

کارشناس ارشد حقوق قضایی
زهرا جان یه سوال داشتم، اگه ناراحت نمی شی جواب میدی؟ بارداری خارج رحمی ات رو توی چند هفته متوجه شدی ...

عزیزم من خیلی زود متوجه شدم ولی بازم نشد کاری بکنم من ۶ هفته و ۲ روز بودم ک با دل درد شدید ک به مقعد میزد از صبح شروع شد ک سریع سونو شدم ولی چیزی داخل رحم دیده نشد و با سونو داخلی ک مرگ جلو چشام مبدیدم توده رو دیدن و باز بیمارستان یکبار دیگه سونو شدم و تایید شد ولی درد شدید و هی میرفت تو شوک چون جنین رشدش سریع بود متاسفانه زده بود لوله رو ترکونده بود و خونریزی داخلی کرده بودم و لگنم پر از خون بود سریع رفتم اتاق  عمل و لوله سمت راست از دست دادم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
بچه ها من دیروز رفتم دکتر که خیلی دکتر با تجربه ای هست.من الان پنج ماهم تموم شد وارد شش ماه شدم.دکتر ...

عزیزم منم فشارمیدم دردمیگیره تامدتی همین خیالت راحت من که روانی شده بودم بعدیک ماه اقدام کردموچی میگی