2777
2789
نه دلمه فلفل دلمه ایی. ما خیلی از نظر  ذائقه غذایی شبیه هم هستیم. البته ایشون خیلی بدغذا است، ...

خب غذای آلمانی با برنج چیه مثلا؟ خب تو آشمزی ایرونی مثلا عدس پلو لوبیا پلو سبزی پلو داریم که اغلب پلوهامون توش یا گوشت قرمز یا مرغ

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
جالبه!!وای همسر و بچه بد غذا یکی از عذاب های الهیه😁

من بچه بد غذایی بودم. 🙈🙈 طفلی مامانم رو واقعا پیر کردم. هیچی نمی خورم. گوشت می دیدم گریه میکردم. حبوبات و لبنیات که فرار میکردم. البته مامانم هیچوقت به من رو نداد که غذای دیگه درست کنه برام، همون نون خالی رو میخوردم.😂😂

از وقتی که رفتم دانشگاه و خوابگاهی شدم بچه خوبی شدم و شروع به خوردن پنیر و ماست کردم اون هم خیلی کم. ولی دیگه با حبوبات (منظورم عدسه و گرنه بقیه رو استفاده نمیکنم) و سبزیجات آشتی کردم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب غذای آلمانی با برنج چیه مثلا؟ خب تو آشمزی ایرونی مثلا عدس پلو لوبیا پلو سبزی پلو داریم که اغلب پل ...

من این برنجها رو درست میکنم با خیلی کم گوشت چرخ کرده (۱۰۰ گرم) و گاهی با مرغ کم که اونقدر کوچیکه که شوهرم نبینه، اگه ببینه نمیخوره.

از وقتی که ازدواج کردم، سعی میکنم از گوشت چرخ کرده به مقدار کم استفاده کنم ،

خب غذای آلمانی با برنج چیه مثلا؟ خب تو آشمزی ایرونی مثلا عدس پلو لوبیا پلو سبزی پلو داریم که اغلب پل ...

غذای آلمانی فکر کنم فقط سوسیسه😅😅😅

مادر شوهرم برام سوپ کدو، سالاد سیب زمینی، گریل سبزیجات، سوپ سبزیجات خیلی درست میکنه

من بچه بد غذایی بودم. 🙈🙈 طفلی مامانم رو واقعا پیر کردم. هیچی نمی خورم. گوشت می دیدم گریه میکردم. ح ...

وااای روح مادرت شاد باشه چقدر حرص خورده!!من پسرم بد غذاست واقعا پیرم کرده و حرصم میده

🤣🤣🤣وای من که سوسیس و کالباس اصلا دوست ندارم ولی عاشق سوسیس و کالباس های آلمانی هستم.دوستای آلمانی ...

اینها سوسیس  و کالباسشون واقعی است چون حکم غذاست براشون. ولی من تا حالا لب نزدم. به شدت بدم میاد، حتی ایران هم نمیخوردم از این چیزها.

غذای آلمانی فکر کنم فقط سوسیسه😅😅😅 مادر شوهرم برام سوپ کدو، سالاد سیب زمینی، گریل سبزیجات، سوپ سب ...

بنده خدا مادر شوهرت😐😐😐😁😁😁

سلام عزیزان خوبید چطورید 

من امروز سر کار بودم دیگه تا بعد از کار رفتم خرید واسه خونه اومدم یک استراحتی کردم و شام درست کردم الان در خدمتتونم 

خیلی خسته شدم کار با بچه ها واقعا سخته اعصاب فولادین می‌خواد 

یکی از بچه ها هم که باباشو میخواست اینقدر گریه کرد توی گوشم که سردرد گرفتم 

ولی اینقدر ناز بود حد نداشت بغلش کردم سرش رو روی شونه ام گذاشت خوابش برد از شدت گریه ، وای خیلی حس خوبی بود میگفتم کاش بچه من بود . چی می‌شد خدا ار اون همه بچه ناز یکیشون رو بمن میداد اخه چی ازش کم می‌شد مگه 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

مری جون در مورد اینکه چرا آخرین بارداری ام رو سزارین شدم پرسیدم 

سه تا اول رو زایمان طبیعی کردم چون اینجا کلا با زایمان طبیعی موافقن و فقط در موارد ضروری سزارین میکنن هم اینکه خوب نمیخوان برای دولت کلی هزینه داشته باشه 

اما بارداری آخرم چون من قبل بارداری سرکلاژ قبل بارداری شدم که از راه شکم هست نه واژن و این نوع سرکلاژ دایمی هست و فقط باید سزارین انجام بشه و زایمان طبیعی نمیتونه داشته باشه فردی که این سرکلاژ رو داره 

واسه همین آخری رو سزارین شدم که واقعا. عالی بوود نه دردی داشتم نه چیزی فقط یکم سوزش کوچولو روی بخیه هام چند روز اول ، وای اصلا با زایمان طبیعی قابل مقایسه نیس زایمان طبیعی می مردم و زنده میشدم مرگ رو جلوی چشمام میدیدم 

انشالله بزودی میده عزیزم

مرسی عزیزم 

ولی اگه میخواست بده دیگه قبلی ها رو نمیگرفت حداقل یکی اشون رو برام نگه میداشت 

مهرا جون ممنون به فکر من بودی و پرسیدی کجایی ببخش نگرانت کردم 

سرکار بودم به بچه ها گفته بودم فردا سرکارم 

مهرا جون من حدسم اینه لکه ات لک لانه گزینی هست و پریودی نیس 

انشالله که این حدسم مث حدس های دیگه ام درست در بیاد 

مری جون در مورد اینکه چرا آخرین بارداری ام رو سزارین شدم پرسیدم  سه تا اول رو زایمان طبیعی کرد ...

سلام آذر جان خوبی عزیزم  ؟ خسته نباشی ایشالا یه نازترش قسمت خودت باشه و کاملا موافقم سزارین عالیه طبیعی مزخرف و وحشتناک 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......