2777
2789
سزارین بی حسی از کمر بودی؟بچت پسر بود؟دیدیش؟

اره بیحسی بودم .نه دختر بود.گفتم بزارین ببینمش گفتن حال نداره زود گذاشتیم دستگاه.بمیرم برا بچم مامان باباشو ندیده رفت.😭😭

خدایا شکرت🖤
من قصدم اینه که اردیبهشت ۹۸ اقدام کنم واقعا از نظر جسمی و روحی آماده پروسه پر ریسک و ترسناکی مث بارد ...

عزیزم منم بعد عید اقدام میکنم تا اونموقع هم تحت درمان میشم.بعد اون اتفاق افسرده شدم همش میخوام گریه کنم .خانواده شوهرم واقعا ناراحتن میخوام زود باردار بشم

خدایا شکرت🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لووتیروکسین کارخونه Merkمیزنه مصرف میکنی؟تنها قرص لووتیروکسین خارجی تو ایران واسه کارخونه مرک آلمانه

نه، من اصلا ندیدم🙄

مال من Hexal است. یکی از دوستانم که توی کارخونه داروسازی کار میکنه گفته که HEXAL خیلی خوبه، فعلا ایران نمیتونه وارد کنه.

مولتی ویتامین ام هم مال Nestle

عزیزم منم بعد عید اقدام میکنم تا اونموقع هم تحت درمان میشم.بعد اون اتفاق افسرده شدم همش میخوام گریه ...

الهی بگردم با تمام سلول های بدنم میفهممت و درکت میکنم و لحظه به لحظه سوختنت رو تجربه کردم حقیقتا به معنای واقعی اسمش مصیبته😢😢انشالله بارداری بعدیت به سلامتی باشه و دیگه هرگز هرگز این غم رو تجربه نکنی

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
ببخشید اردیبهشت ۹۹

انشالله عزیزم اینبار هردومون بارداری راحتی داشته باشیم نی نیمون رو هم بسلامتی بغل کنیم.تا خدا هست غصه نمیخوریم شاید مصلحتی بوده.فدات بشم عزیزم 😍😍

خدایا شکرت🖤
انشالله عزیزم اینبار هردومون بارداری راحتی داشته باشیم نی نیمون رو هم بسلامتی بغل کنیم.تا خدا هست غص ...

حتما همینطوره.

گر ببرد ور بدهد دست دوست

ور بِبَرد ور بنهد مُلک اوست

..

آنچه دلت خواست نه آن میشود

هر چه خدا خواست همان میشود

ما فقط تسلیم و راضی به رضای خداییم🌺🌺🌺🌺

نذر چى منم باشم ميدم نذرى سال ديگه ان شالله بارداو باشم ميام ميپرسم ببينم چه جورى هست نذرى اش ادا كن ...

هرچیزی رومیتونی نذرکنی نذرکن ببربده مسجدمن ساندویچ نذرکردم شهادت حضرت رقیه برم بدم مسجد

هرچیزی رومیتونی نذرکنی نذرکن ببربده مسجدمن ساندویچ نذرکردم شهادت حضرت رقیه برم بدم مسجد

حتما راستى امروز ظهرى بهو رفتم بى بى زدم رىوز ٢٤ ام الان انگار يه خط ديگه هم هست خيلى تار ممكنه درست باشه😍🙏

خدایا شکرت

حداقل نذر هم می کنید نذر شیرخوارگاه ها کنین و خانه ایتام و معلولین ..مسجد یه عده شکم سیر و بسیجی بخورن