2777
2789
متاسفم عزبزم چند وفته از دست دادی و بچه چندمت بود چن سالته

خودم بچه دوم.شوهرم اولیش بود.سه ماهه عزیزم خودمم 30 سالمه.اسی گفتی مشکل کبد داشتی چه مشکلی؟من کلستاز شدم بچه مو از دست دادم حالا دنبال راه برای درمانش

خدایا شکرت🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا عریزم لر بختیاریم دانشگاه  چمران  بودی رامهرمزم  عزیزم

ای جووووووونم منم اصالت پدر و مادرم لر بختیاریه..وااای من اون شهرتونو زیر و رو کردم انقدر که اونجا اومدم عاشقتم ..دوست من الان استاد دانشگاه ازاد و پیام نور رامهرمزه و ازاد اهواز و .. فاطمه سرکهکی..ینی جیگره انقدر خوبه ..تو عروسیاشون میام تو مراسماشون..عاشقتم اگه میدونستم تو رامهرمزی هستی که دیگه هیچی

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
عزیزم توبارداریات مثل من خیلی غصه میخوردی؟اخه میگن ادم باغصه باردارنمیشه ولی توشدی شوهرم میگه بخاطرا ...

مهرا پس چی میگم من بعد بارداری اولم یکسال و نیم طکل کشید با بهترین شرایط بخاطر این میگم به خودت بیا ک علاوه بر اون داغ انتظار هم اضاف نشه هر ماه با بهترین شرایط خودم و همسرم نمیشدم یکسال و نیم طول کشید بخاطر این نمیخام مثل من زجر بکشی

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
رایگان نیست. مثل خودمونه، بستگی به نوع بیمه داره. بعضی از آزمایشها رو بیمه پرداخت نمیکنه و خودمون ب ...

لووتیروکسین کارخونه Merkمیزنه مصرف میکنی؟تنها قرص لووتیروکسین خارجی تو ایران واسه کارخونه مرک آلمانه

عزیز دلم هدانا مشکل کبد تو باردادی نداشته .پسرشو ۱۶ روزه از دست میده اونم بخاطر مشکل قلبی.من مشکل کب ...

خیر سردکترم تحت نظرش بودم مثلا.نمیدونم که هفته سی و پنج زایمان زودرس گرفتم بعد گفتن بچه خفه میشه سز کردن ولی بچم نموند گفتن بخاطر بالا رفتن آنزیم کبد خفه شده.شماهم کلستاز شدین؟بچه تون بدنیا اومد؟

خدایا شکرت🖤
خودم بچه دوم.شوهرم اولیش بود.سه ماهه عزیزم خودمم 30 سالمه.اسی گفتی مشکل کبد داشتی چه مشکلی؟من کلستاز ...

عزیز دلم فقط وقتی فهمیدن بچم فوت شده ازمایشات خیلی تکمیلی واسم نوشتن و همه چی رو چک کردن همه چی نرمال بود فقط انزیم های کبدیم به طرز وحشتناکی بالا بود اونم ۴ یا ۵ روز کامل ساق پاهام و ساعد دستام به قدری خارش داشت و شبا بدتر میشد..بعدا که حدس زدن ۳ روز بوده که بچه تو شکمم مرده بوده ولی به خاطر انقباضات زیاد رحمم فکر میکردم داره حرکت میکنه عجیب اینکه نه درد داشتم نه خونریزی نه نشت کیسه آب و ..

یه دکتر تو بیمارستان همون لحظه گفت کلستاز کبدی ولی پزشک های فوق تخصص کبد و بارداری پرخطر بعدا گفتن کلستاز نبوده چون در طول بارداری هیچ علامتی نداشتی.

اخه کلستاز اگه تشخیص داده بشه بچه زنده میمونه